ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!


Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ.
ΟΙ…ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΧΘΗ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΚΤΕΣ,ΤΖΑΜΠΟ,ΑΓΙΟΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥΣ,ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ.
ΦΑΕ,ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑ ΚΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

ΚΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ..ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ‘ΚΕΙΝΑ , ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ.
ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΗΣΥΧΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΑΙΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ», ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ?
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ? ‘Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ,(ΚΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ- ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ), ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ! Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ!
ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ!
ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

 .triklopodia.gr