Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Ή ΜΚΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ;;

Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους

Ανατροπή: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 11μηνου βρέφους και το συγγενικό τους ζευγάρι που κρατούνταν μετά τον θάνατο του παιδιού.
Οι γονείς του βρέφους και οι συγγενείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού εστάλη η επιστημονική έκθεση των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δεν έκαναν αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση παρά μόνο σε κακοποίηση.

Νωρίτερα αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε αναφέρει στο ΑΠΕ πως το μόνο που είναι βέβαιο, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, είναι ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων γιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία και του χορηγούνταν κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα, υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος με ειδική συσκευή.
Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων γιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις.zougla.gr