ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 11ΜΗΝΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: «ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ». ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΜΚΟ

morο-zografou
Αν και οι δικηγόροι της οικογένειας από τη Συρία καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ακυρώσουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, εκείνος επιμένει πως το παιδί είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση. Λογικά στην υπόθεση πρέπει να έχουν παρεισφρήσει και παράγοντες ΜΚΟ, όπως και διάφοροι εξωγενείς συμβουλάτορες.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία.
Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους. Ακόμα, όσον αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, 11 μηνών, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.
 makeleio.gr