Τρίτη, Φεβρουαρίου 4

Η νέα Grumpy Cat – Αυτή είναι η πιο κακιασμένη, κατσούφα γάτα στον κόσμο [εικόνες]


Η νέα Grumpy Cat – Αυτή είναι η πιο κακιασμένη, κατσούφα γάτα στον κόσμο [εικόνες]
Η πιο άσχημη γάτα του κόσμου, η γνωστή Grumpy Cat, μπορεί να πέθανε πριν από έναν χρόνο περίπου, ωστόσο φαίνεται πως βρέθηκε η αντικαταστάτριά της.


Ο λόγος για τη Meow Meow, μια τεράστια χνουδωτή γάτα, με το μονίμως κατσουφιασμένο πρόσωπό της, η οποία κατάγεται από την Ταϊβάν και η ιδιοκτήτριά της λέει πως είναι πολύ ιδιαίτερη. Για παράδειγμα, διατήρησε τη χάρη της ακόμη και όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας του υπερθυρεοειδισμού της. Φυσικά, όμως, εξακολουθεί να μισεί τους πάντες και να εκφράζει την αηδία της αλλά τα κάνει όλα με πολλή χάρη.


H Meow Meow μπορεί να δείχνει μονίμως κατσουφιασμένη, ωστόσο, είναι αξιολάτρευτη, όπως λέει η ιδιοκτήτριά της
H Meow Meow μπορεί να δείχνει μονίμως κατσουφιασμένη, ωστόσο, είναι αξιολάτρευτη, όπως λέει η ιδιοκτήτριά της

Η ιδιοκτήτριά της λέει πως την γνώρισε σε ένα παλιό κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Μάλιστα, πρέπει να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία ακόμη και από την Grumpy Cat. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της, την είχε εγκαταλείψει για άγνωστους λόγους. Ήταν μόλις 10 μηνών τότε και η νέα της ιδιοκτήτρια την πήρε στο σπίτι της και κάπως έτσι έγινε η πρώτη της γάτα. Η Κλερ, η ιδιοκτήτρια της γάτας, ανέφερε στο Bored Panda πως παρά την κατσούφικη έκφρασή της είναι μια πολύ γλυκιά γάτα: «Μου κάνει μασάζ με τις πατούσες της κάθε πρωί για να με ξυπνήσει» λέει.



Η Meow Meow δείχνει μονίμως θυμωμένη εξαιτίας του σημαδιού του Batman που έχει στο πρόσωπό της
Οι τρελές απαιτήσεις της γάτας

Εκτός όμως από αυτά, η γάτα είναι και πολύ επιλεκτική όσον αφορά στην τροφή της. Της αρέσει μόνο ένα συγκεκριμένο είδος κονσέρβας. «Έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, αλλά της αρέσει μόνο μία». Όσο για τις άλλες συνήθειές της; Όπως λέει η ιδιοκτήτρια: «Η Meow Meow ξυπνά κάθε πρωί πολύ νωρίς κι αν δεν με ξυπνήσει με το μασάζ της, αρχίζει να με τραβά προκειμένου να της πάω το πρωινό της. Μετά το γεύμα, πλένεται και πηδά σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη κοντά στο παράθυρο για να βλέπει τα πουλιά. Μερικές φορές, τραβάει ακόμη και τις κουρτίνες για να έχει καλύτερη θέα». Πάντως, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο λόγος που η γάτα δείχνει μονίμως θυμωμένη οφείλεται στο σημάδι του «Batman» που έχει στο πρόσωπό της.


Η συγκεκριμένη γάτα τρώει μόνο ένα είδος κονσέρβας και δεν αλλάζει τις καθημερινές της συνήθειες


Φωτογραφίες: Instagram/the_cat_named_meowmeow
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/gata-grumpy-me-katsoyfiko-prosopo