Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Τα κορυφαία αντιγηραντικά tips για το σώμα σου

Τα κορυφαία αντιγηραντικά tips για το σώμα σου



Βάλε STOP στο πέρασμα του χρόνου με αυτές τις συνήθειες
Ναι, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αλλά αν βρίσκεσαι στα μέσα των 20s ή μόλις μπήκες στα 50 σου, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι είναι φυσικό να θέλουμε να διατηρήσουμε τη νιότη μας και να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φαινόμαστε στα καλύτερα μας.
Ενώ τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σταματήσει τη διαδικασία της γήρανσης, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να επιβραδύνεις την εμφάνιση της γήρανσης. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τους έξι τρόπους να διατηρήσεις φυσικά τη νεανικότητάς σου.

Τρόφιμα και Συμπληρώματα
Η διατροφολόγος Cara Clark λέει: "Δεν αστειεύονταν όταν είπαν ότι χάνουμε κολλαγόνο και μυες στα 30 μας. Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά τρόφιμα και μερικά από τα καλύτερα συμπληρώματα που έχω δει ποτέ στην αγορά, θα πρέπει να ικανοποιήσετε τις βασικές σας ανάγκες για καλύτερα αποτελέσματα. Οι καλύτερες επιλογές είναι τα πεπτίδια κολλαγόνου και ο ζωμός οστών, οι σπόροι, ο σολομός, τα μούρα, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και ο ψευδάργυρος".
Μασάζ
"Το μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας. Ένα καλό μασάζ μειώνει την λεμφική συσσώρευση και αυξάνει το οξυγόνο και τη ροή αίματος στα κύτταρα του δέρματός. Υπάρχουν ειδικές τεχνικές που επιταχύνουν τη ροή των λεμφαδένων και μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας, στη μείωση της φλεγμονής, στην αποτοξίνωση των κυττάρων σας και στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Το μασάζ συμβάλλει στην τόνωση των αδένων και έτσι βελτιώνεται η κατάσταση του δέρματος, που βοηθά στο να σας δώσει μια υγιή, νεανική λάμψη", εξηγεί η θεραπεύτρια μασάζ Sophie Lonsinger.

Ενυδάτωση
Όπως έχουμε ήδη πει, η σωστή ενυδάτωση μπορεί να αυξήσει τους μύες, βοηθά στην καύση περισσότερων θερμίδων, στην ενίσχυση της διανοητική διαύγειας και στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.
Ασκηση
Η γυμνάστρια Amanda Lee λέει: "Οι τρεις περιοχές που πιστεύω ότι επηρεάζονται περισσότερο από τη βαρύτητα καθώς γερνάμε είναι κυρίως τα χέρια και τα στήθη. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συνεπείς και να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία στις προπονήσεις σας για να κρατήσετε την φιγούρα σας πιο σφιχτή. Ακριβώς όπως τα πρόσωπά μας, και άλλα μέρη του σώματός μας αρχίζουν να πέφτουν καθώς μεγαλώνουμε. Ξεκινώντας από τη δεκαετία των 30, το σώμα χάνει μυϊκή μάζα, προκαλώντας συνολικά λιγότερη σταθερότητα".

Απολέπιση σώματος
Η τακτική χρήση ενός scrub σώματος βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα ένα μαλακότερο, ομαλότερο και πιο υγιές δέρμα.
Ύπνος
Όταν στερείται ύπνο, το σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον επτά και στην καλύτερη περίπτωση εννέα ώρες ώστε να μπορείς όχι μόνο να αισθάνεσαι ξεκούραστη αλλά και να μειώσεις τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από τις κακές συνήθειες ύπνου.womenonly.gr