Σάββατο, Μαρτίου 14

Απίστευτο: Ο Π.Ο.Υ. στις 11 Μαρτίου 2019, είχε προβλέψει πανδημία νόσου από τα ζώα στον άνθρωπο – Στις 11 Μαρτίου 2020 ανακοίνωσε πανδημία!

Coronavirus disease COVID-19 infection medical with magnifying glass on world map. New official name for Coronavirus disease named COVID-19, Coronavirus screening concept, vector illustration eps10
Χθες, 11 Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι ο νέος κορωνοϊός έλαβε κι επισήμως τον χαρακτηρισμό της πανδημίας, όπως δήλωσε συνέντευξη Τύπου ο γενικός γραμματέας, δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, 11 Μαρτίου 2019, ο ίδιος είχε δηλώσει στο πλαίσιο της έναρξης σχεδίου για την καταπολέμηση της γρίπης σε παγκόσμιο επίπεδο:

«Το ερώτημα δεν είναι το αν θα έχουμε επόμενη πανδημία γρίπης, αλλά το πότε. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και προετοιμασμένοι – το κόστος μιας μεγάλης εστίας γρίπης θα ξεπεράσει πολύ εκείνο της πρόληψης».
Το απίστευτο είναι η δήλωση που έκανε στη συνέχεια… θυμηθείτε, αυτά τα είπε στις 11 Μαρτίου του 2019, ακριβώς ένα χρόνο πριν ανακοινώσει ότι ο νέος κορωνοϊός είναι πανδημία…
Τότε λοιπόν, ο δρ. Tedros προειδοποίησε για τον κίνδυνο ένας νέος ιός της γρίπης να μεταδίδεται (και) από τα ζώα προς τον άνθρωπο, κάτι που θα προκαλέσει μια τέτοια πανδημία γρίπης!
>>>>Μάρτιος 2019: Η επόμενη πανδημία γρίπης είναι “ζήτημα πότε και όχι αν θα συμβεί” λέει ο Π.Ο.Υ.!<<<<
Και είχε πει επίσης: «Με τις συνεργασίες και το έργο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο κόσμος είναι καλύτερα, αλλά όχι ακόμα αρκετά προετοιμασμένος για την επόμενη μεγάλη επιδημία γρίπης. Αυτό το νέο σχέδιο στοχεύει να μας φέρει σε αυτό το σημείο”.
Μπορεί ο κορωνοϊός να μην είναι ακριβώς γρίπη, αλλά είναι παρόμοιος και οι συμπτώσεις σίγουρα ανατριχιαστικές…makeleio.gr