Τετάρτη, Μαρτίου 4

"Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία"

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΗΔΕΣ.. ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ
Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από τους εγχώριους "ανοίξτε τα σύνορα"
Καπούτσης Χρήστος
Λίγο ακόμα και θα χαρακτηρίσουν φασιστική την υπεράσπιση των συνόρων και την αποτροπή της βίαιης εισβολής αλλοδαπών από τον Ελληνικό Στρατό, την Αστυνομία και το Λιμενικό. Πρόκειται για κάποιους Έλληνες δήθεν ανθρωπιστές, κοσμοπολίτες και διανοουμένους της
διεθνιστικής Αριστεράς, εθνομηδενιστές, συστημικούς πανεπιστημιακούς, νεοϊστορικούς, αναθεωρητές και διαφόρους άλλους. Ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και να δοθεί άσυλο σε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες, πρόσφυγες και άλλους, που μπορεί και να φθάσουν το ένα εκατομμύριο ψυχές, δηλαδή ότι ακριβώς απαιτεί ο Ερντογάν!

Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία. Πρόκειται για θλιβερό κατάντημα αλλά αναμενόμενο, αφού προέρχεται, κυρίως από βολεμένους και ιδεοληπτικούς. Όνειδος, επίσης, είναι η ανθελληνική στάση ΗΠΑ, Ρωσίας, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Γερμανίας, που καλύπτεται με τον "φερετζέ" της ουδετερότητας. Προκαλεί τη νοημοσύνη μας, ότι οι παραπάνω "ευαίσθητοι", αδυνατούν να δουν ότι η Ελλάδα δέχεται μαζική και κατευθυνόμενη εισβολή αμάχων.

Η ελληνική Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει μια καταφανώς "ασύμμετρη απειλή", που έχει στόχο την αδυναμία αντίδρασης και τελικά την κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Η εικόνα που έχουμε από την ελληνοτουρκική μεθόριο, είναι πολύ ανησυχητική και οι προσπάθειες των ελληνικών αρχών είναι, η επικρατούσα κατάσταση, να μην καταστεί ανεξέλεγκτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και η συνοριοφυλακή είναι στην πρώτη γραμμή των συνόρων και συνεπικουρούνται, από τον Στρατό, στο έργο της ανάσχεσης των χιλιάδων αλλοδαπών που επιχειρούν την βίαιη είσοδο εντός της ελληνικής επικράτειας. Επίσης, στη θάλασσα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Καστελλόριζο, δίνουν τη μάχη της ανάσχεσης το Λιμενικό Σώμα υποβοηθούμενο από το Πολεμικό Ναυτικό.

Επίλεκτες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση, έτοιμες να ανταποκριθούν στις εντολές της κυβέρνησης. Και ο στρατός κάνει τη δουλειά του με ασκήσεις ετοιμότητας και βολές, όπως προβλέπεται. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στον Έβρο, οι πρόσφυγες και μετανάστες, καθοδηγούνται και ενθαρρύνονται σε περάσματα προς την Ελλάδα από Τούρκους στρατιώτες. Στο Αιγαίο, η τουρκική ακτοφυλακή, καθοδηγεί τις βάρκες με τους αλλοδαπούς, σε πρόσφορες ακτές, ελληνικών νησιών.

Ανησυχίες ελληνικών Αρχών
Τρία βασικά σημεία ανησυχίας των ελληνικών αρχών που είναι:

Η βοήθεια και η στήριξη της ΕΕ είναι κατώτερη των ελληνικών προσδοκιών.
Είναι, οι επιτόπου ρεπόρτερ, των ελληνικών ΜΜΕ, που κάποιοι από αυτούς, μεταδίδουν, αφιλτράριστες ειδήσεις, που δημιουργούν αισθήματα ανασφάλειας και πανικού στους κατοίκους του Έβρου, αλλά και στους Έλληνες πολίτες. Χρειάζεται πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους. Αρκεί να σκεφτούμε, ότι αυτή τη στιγμή, κάποιοι δίνουν μάχες σώμα με σώμα στο Έβρο, προκειμένου να παραμείνουν τα σύνορα κλειστά. Και οι άνθρωποι αυτοί που είναι είτε αστυνομικοί, είτε στρατιώτες, έχουν οικογένειες που ανησυχούν.
Ο φόβος προβοκάτσιας από την Τουρκία, που πιθανόν να ωθήσει την κατάσταση στα άκρα και να έχουμε τη δημιουργία θερμού στρατιωτικού επεισοδίου, που, με δεδομένες τις συνθήκες, πιθανόν να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η προπαγάνδα, οι ψευδείς ειδήσεις και ο εντυπωσιασμός της κοινής γνώμης, είναι από τα ισχυρά όπλα του Ερντογάν.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη, η ένταση είναι μεγάλη και καθώς κυλούν οι ώρες, συσσωρεύεται όλο και περισσότερη εύφλεκτη ύλη, που απλώνεται στην ελληνοτουρκική μεθόριο. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει όντως ασύμμετρη απειλή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι, αρκεί ένας σπινθήρας για να προκληθεί ανάφλεξη.

Και ακόμη θα πρέπει να επισημάνουμε, το εκτός ηθικής και απάνθρωπο πολιτικό και επικοινωνιακό παιχνίδι της Τουρκίας, σε βάρος αθώων παιδικών ψυχών και σε βάρος δυστυχισμένων και κυνηγημένων ανθρώπων, που αναζητούν την ελπίδα, υπό το βάρος του πολεμικού κλίματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα, που εντέχνως έχει δημιουργήσει η Τουρκία, με σκοπό να πλήξει τα ελληνικά συμφέροντα.


https://slpress.gr/