Τρίτη, Μαρτίου 3

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!

ΕΛΛΗΝΑ EIΣAI Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


Γράφει ο Γεωκών 



Έλληνα λες ότι κουράστηκες να αγωνίζεσαι και δεν μπορείς να συνεχίσεις, άκου λοιπόν Έλληνα, είτε κουράστηκες να αγωνίζεσαι είτε όχι, σαν δεν μπορείς άλλο να παλέψεις… ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ 

Νόμιζες Νεοέλληνα ότι ο αγώνας θα ήταν εύκολος, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα, είναι χειρότερα από όσο νομίζεις. 

Αν δεν καταφέρουμε το αδύνατο, δεν έχουμε ελπίδα, θα χαθούμε, οι εχθροί μας περιμένουν να κουραστούμε, διότι οι κουρασμένοι χάνουν την μάχη….. πριν να την δώσουν…. 

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, έχουμε κάτι μοναδικό που δεν μπορούν να το καταβάλλουν. Δεν μπορούν να το νικήσουν. Αυτοί το ξέρουν. Εμείς πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Αυτό τρέμουν. Την επίγνωση. 

Έλληνες. Κρατήστε την καρδιά σας γεμάτη Ελλάδα. Κρατήστε την καρδιά σας γεμάτη φώς. Γεμάτη θάλασσα. Γεμάτη αέρα. Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να μας νικήσουν. ΚΑΝΕΙΣ!!! 

Ξέρουν πώς μόνον εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε και να τους νικήσουμε. Αρκεί να το πιστέψουμε. Και τότε δεν μπορεί κανείς να μας σταματήσει. 

Έλληνες. Μην φοβάστε τίποτα. Τώρα ξεκινάμε! Κι έχουμε δρόμο εμπρός μας μακρύ. Αλλά Δρόμο ελευθερίας…

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος και γεμάτος προβλήματα αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και θα αναστήσουμε ξανά τον τόπο μας. 

ΕΛΛΗΝΑ, γεννήθηκες σε μία γεωγραφική περιοχή μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έμαθες να μιλάς σε μια ΘΕΙΚΗ γλώσσα και κληρονόμησες την πιο όμορφη χώρα του κόσμου, με νησιά, με βουνά, με παραλίες, με δένδρα, με καταρράκτες, με ορυκτό πλούτο, με τεράστιο πολιτισμό.

Πολιτισμό που δίνει στο λαό σου δόξα ανάμεσα στους λαούς σε όλο τον κόσμο. 

Αυτήν την περιοχή, όλα αυτά τα χρόνια οι εχθροί εποφθαλμιούσαν, την κράτησαν με αίμα οι πρόγονοί σου, για να σου την παραδώσουν.

Και μετά από κάθε μάχη, μετά από κάθε νίκη, διαπραγματεύονταν έναν χάρτη. Με σύνορα. Και την ονόμασαν Πατρίδα.


Και σου κληρονόμησαν αυτήν την περιοχή, για να μπορείς να διαφεντεύεις τη ζωή σου εντός των ορίων της. 

ΕΛΛΗΝΑ, Αυτή είναι η Πατρίδα σου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Το σπίτι σου. Η κληρονομιά των προγόνων σου, που έχυσαν αίμα για να διατηρήσουν αυτήν την Πατρίδα μέσα από πολέμους, κατοχή, και σκλαβιά. Και σου την ΧΑΡΙΣΑΝ, σου την κληρονόμησαν. 

Είσαι ο νόμιμος κληρονόμος της περιουσίας αυτής.
https://oimos-athina.blogspot.com/