Σάββατο, Μαρτίου 14

Μας δουλεύουν άγρια! Η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία σε τεράστια στρατιωτική άσκηση για την αντιμετώπιση του Ρωσικού κινδύνου!

Έγραψε κάποιος "Ενώ η χώρα δέχεται "ασύμμετρη απειλή" από πεινασμένους, στη Σικελία γίνεται κοινή Νατοϊκή άσκηση με συμμετοχή ελληνικών ΚΑΙ τουρκικών πλοίων. Ναι καλά ακούσατε πατριώτες, κάνουμε άσκηση μαζί με τον Ερντογάν. Φυσικά δεν θα σας το πει ο Ευαγγελάτος. Σκοπός της άσκησης να προγραμματίσει τον πόλεμο στην επόμενη χώρα που θα διαλυθεί και να δημιουργήσει
νέους πρόσφυγες! Τα έχουν καταφέρει ήδη στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Υεμένη, στη Λιβύη, στη Συρία.".
Πάντως η ασύμμετρη απειλή δεν είναι...
"από πεινασμένους". Είναι από την Τουρκία, δηλαδή τον Ερντογάν. Οι πεινασμένοι είναι όμηροι και απλά εργαλεία, εκτός από άνθρωποι (πεινασμένοι και μη-). Αμφιβάλλω αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο (αν και υπάρχει κάποιος παραλληλισμός με Αιθιοπία που διάβασα). Σ'αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να ανοίξουν σύνορα (ο στόχος του Ερντογάν) όσο διαρκεί ο "ασύμμετρος πόλεμος". Η μόνη ηθική υποχρέωση της απειλούμενης χώρας (Ελλάδας) είναι να μη σκοτώσει κανέναν "όμηρο". Κάθε άλλο είδος αποτροπής είναι ηθικά ΟΚ, πλην του φόνου ή της αδικαιολόγητης βίας. Αυτό το ξέρει και ο Ερντογάν, γι αυτό και σκηνοθετούνται ψευδείς ειδήσεις στην Τουρκία με τους δήθεν σκοτωμένους (2) μετανάστες.
Τώρα... η συμμετοχή στα γυμνάσια δείχνει (αν μη τι άλλο) την υποτέλεια του κράτους μας σε άχρηστους και βλαβερούς συμμάχους, καθώς και την αντίφαση του να κάνει γυμνάσια μαζί με τη χώρα που ξεκίνησε ασύμμετρο πόλεμο εναντίον μας.
 https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/03/blog-po