Πέμπτη, Μαρτίου 5

Ο Τέρης Χρυσός είναι πατέρας του Κ. Μητσοτάκη;

Ο Τέρης Χρυσός είναι πατέρας του Κ. Μητσοτάκη;
Ο Τέρης Χρυσός είναι πατέρας του Κ. Μητσοτάκη;
Δίνουν και παίρνουν σε πολλά blogs του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια, οι φήμες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό. Οι ίδιες φήμες φαίνεται να αναζωπυρώνονται το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο. Τι συμβαίνει πραγματικά.
Απ' ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη φήμη, την είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης σε ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ισχυριζόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτα με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Σύμφωνα με τη φήμη του Πανούση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής είχε πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το '59 έπαιζε σε μια συναυλία σ" ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την π...ε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Το «αστείο» αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά, αφενός γιατί από τη μία η διαφορά ηλικίας της Ντόρας με τον Κυριάκο είναι μόλις 14 χρόνια (!) -αυτή έχει γεννηθεί το 1954 και αυτός το 1968- και αφετέρου γιατί όλοι έχουμε συνηθίσει τον Τζίμη Πανούση με το καυστικό χιούμορ του...

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr



https://www.creteplus.gr/news/o-teris-hrusos-einai-pateras-tou-kuriakou-mitsotaki-52237.html