Πέμπτη, Μαρτίου 19

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΟΤΙ «ΡΩΣΣΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ», ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΜΜΕ!


Από χθες το βράδυ, σ’ όλα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ των εγκαθέτων της αμερικανικής πρεσβείας (δηλαδή στο 99%!), υπάρχει μια πανομοιότυπη «είδηση», παπαγαλία εγγράφου της Κομισιόν, που καταγγέλλει ότι με αφορμή τον κορωνοϊό «ρωσσικά ΜΜΕ παραπληροφορούν για να σπείρουν πανικό στη Δύση».
Η «είδηση» του κλάδου εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ («Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης) αναφέρει τα εξής: 
«Συνεχίζεται μια σημαντική εκστρατεία παραπληροφόρησης από ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και από φιλικά προς το Κρεμλίνο μέσα. Ο πρωταρχικός στόχος της παραπληροφόρησης εκ μέρους του Κρεμλίνου είναι να επιδεινωθεί η κρίση δημόσιας υγείας σε δυτικές χώρες, στην ίδια γραμμή με την ευρύτερη στρατηγική του Κρεμλίνου για απόπειρα ανατροπής ευρωπαϊκών κοινωνιών».
Μόνο που «ξεχνάει» η παπαγαλία της CIA να μας ενημερώσει για το ακριβώς ισχυρίζονται τα ρωσσικά ΜΜΕ. Μήπως ότι ο νέος ιός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήρια των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης και διαχύθηκε σε επιλεγμένα μέρη του κόσμου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί τους, που είναι η επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης, ως μόνης ικανής να «σώσει τις ζωές μας» και να «μας προστατεύσει» από τους διαφόρους κινδύνους που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας;https://ethnikismos.net/