Κυριακή, Μαρτίου 8

Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Γράφει ο Γεωκών 
Στο εγχειρίδιο πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ ο υβριδικός πόλεμος επεξηγείται ως εξής: «Ο διαφοροποιημένος και δυναμικός ενιαίος συνδυασμός ενόπλων δυνάμεων, ατάκτων δυνάμεων και εγκληματικών στοιχείων με στόχο την επίτευξη επωφελούς αποτελέσματος». 

Υβριδικός πόλεμος είναι ένας συνδυασμός συμβατικών και μη συμβατικών ασύμμετρων μέσων 

Οι κανόνες πολέμου εναντίον της χώρας μας αλλάζουν. Ο ρόλος που παίζουν τα μη στρατιωτικά μέσα για την επίτευξη στρατηγικών στόχων έχει σαφέστατα μεγαλώσει, ενώ στο άμεσο μέλλον τα μη στρατιωτικά μέσα μπορεί να υπερβούν τα στρατιωτικά όσον αφορά την επίτευξη στόχων και την αποτελεσματικότητα. 

Οι λαθρομετανάστες αποτελούν το εργαλείο ενός υβριδικού πολέμου που διεξάγεται κατά της χώρας μας, οι λαθρομετανάστες είναι ένας αθόρυβος μη συμβατικός στρατός της Τουρκίας. 

Ο υβριδικός πόλεμος που διεξάγει η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας. Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία και ποιά τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση; 

Πρώτον εποικίζει σταθερά με ισλαμιστές την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. 

Χτίζεται μεθοδικά ισλαμική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα. Δεύτερον υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα όποια κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας. 

Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Τρίτον απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων και την επανεμφάνιση ασθενειών που θεωρούντο εξαφανισθείσες. 

Τέταρτον δημιουργεί προϋποθέσεις τρομοκρατικών και παραστρατιωτικών ενεργειών με ισλαμικό μανδύα. Πέμπτον στρατολογεί τους λαθρομετανάστες ως πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για την διενέργεια κατασκοπείας εις βάρος του ελληνικού κράτους. 

Είναι βέβαιο ότι υπό τις παρούσες εξελίξεις της μαζικής λαθρομετανάστευσης, η Τουρκία στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ως «προστάτιδα» όλων αυτών των μουσουλμάνων λαθροεποίκων που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, πατρονάροντας τους κατά το δοκούν. 

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει έναν υβριδικό πόλεμο του οποίου το κύριο εργαλείο είναι οι λαθρομετανάστες. Αν δεν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την τοξική και δηλητηριώδη ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης, η πατρίδα μας στο κοντινό μέλλον δεν θα υφίσταται ως ελληνικό κράτος. 

Τώρα είναι η πιο κρίσιμη στιγμή. Ο Ελληνισμός (Ελλάδα και Κύπρος) δέχονται μία πλήρους κλίμακας ασύμμετρη επίθεση από την Τουρκία 

Κληρονομήσαμε αυτή την γη από τους προγόνους μας και είναι υποχρέωση μας να την παραδώσουμε στους απογόνους μας, όχι χειρότερη, όχι μικρότερη, όχι ξεπουλημένη αλλά καλύτερη. Είναι η μοναδική υποχρέωση που έχουμε σε αυτή τη ζωή. 

Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της! 

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη και ισχυρή. 

Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε