ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;

ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Στο κήρυγμα του ο Επίσκοπος Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος εκφράζοντας και τις απόψεις της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος έλυσε το μεταναστευτικό λέγοντας «Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς» και «Θα πάρουν για νύμφες και γαμπρούς, τα παιδιά μας».

Ο ρόλος της εκκλησίας ήταν πάντα ύποπτος και προδοτικός και αν υπήρξαν κάποιοι ιερωμένοι που πέθαναν για την Ελλάδα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα γι αυτό και η κακόψυχη εκκλησία δεν τους αγίασε όπως τον Αθανάσιο Διάκο.


Άγιοι Πατέρες!!!!!! Ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να μας προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία της αγιοσύνης τους.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που έδιωξαν από την Ελλάδα 500.000 Έλληνες, το αίμα μας, προς την Τουρκία και Συρία γιατί ήταν μουσουλμάνοι πιέζοντας τον Ε. Βενιζέλο, εκτός από το όμαιμο,  το ομόγλωσσο, να βάλλει και το ομόθρησκο, με την συνθήκη της Λοζάνης. (30 Ιανουαρίου 1923).

Είναι αυτοί οι ίδιοι που έκαναν τους Έλληνες μουσουλμάνους και τους έδιωξαν, ενώ τώρα άλλαξαν τροπάριο και φροντίζουν για τον εκβαρβαρισμό των Ελλήνων με την εισαγωγή ΛΑΘΡΟμεταναστών μουσουλμάνων.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που βασάνιζαν τους Έλληνες επί 400 χρόνια με τόση σκληρότητά τους που ήταν χειρότερη και από αυτή των βασιβουζούκων Τούρκων.

Είναι αυτοί οι ίδιοι οι επίσημοι φοροεισπράκτορες των Τούρκων για να εισπράττουν το χαράτσι σύμφωνα με τα προνόμια του Σουλτάνου προς τον Πατριάρχη και είχαν τσακίσει τον Ελληνικό λαό και του άρπαζαν τις περιουσίες.

Είναι αυτοί οι ίδιοι οι ιεροδικαστές των Ελλήνων που τους έκλιναν φυλακή και τους έπαιρναν μέχρι και τις κατσαρόλες και τηγάνια όταν δεν είχαν να πληρώσουν; Τα προνόμια έλεγαν «Όταν Έλληνας τιμωρείται από το ιεροδικείο και οδηγούμενος στις φυλακές θελήσει να «ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ» τότε αφήνεται ελεύθερος και δεν πληρώνει φόρους «ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ» το ιερατείο  το οποίο ήταν χειρότερο από τον κατακτητή.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που καταδίδαν τους Έλληνες στους Τούρκους όπως γράφει στ’ απομνημονεύματά του ο «Γέρος του Μωριά που ξεκάνανε την οικογένειά του, είναι πάντα ίδιοι «Ο λύκος την τρίχα αλλάζει όχι και την γνώμη».

Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν αισθάνονται Έλληνες αλλά εβραίοι αφού για 1700 χρόνια υμνολογούν το «Άγιο Ισραήλ», «Χαίρε και αγάλου Σιών» και «σώσον κύριε τον λαό σου»(οι εβραίοι είναι ο λαός του θεού κατά την αγία Γραφή ) και καταριούνται την Ελλάδα.

Είναι αυτοί που έχουν αφορίσει τους Έλληνες φιλοσόφους, τους ήρωες της Επαναστάσεως του 1821 και πολλούς άλλους και έκαναν προπάτορα των Ελλήνων τον Αβραάμ, όταν ο θεός των εβραίων, ο θεός του Αβραάμ δημιουργούσε τον κόσμο, οι Έλληνες έκαναν ποντοπόρα ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Από την στιγμή που η Ελλάδα εκχριστιανίστηκε επί 1700 χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο και από σκλαβιά σε σκλαβιά και ο Σωτήρας μας Χριστός δεν λέει να την σώσει αλλά κατεβαίνει να πει στον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό, σαν καλός οδοποιός, «Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος– Ολυμπία – Τσακώνα αμέσως» γιατί δεν προσεύχεται ο άγιος!!! να απαλλάξει την Ελλάδα από την πολιτική μαφία και τον κοροναϊό.

Συνέλληνες

Μην μη αυταπατάσθε εκκλησία της Ελλάδας δεν είναι Ελληνική, είναι η επίσημη γιάφκα του σιωνισμού στην Ελλάδα και η ανεπίσημη ΜΚΟ του Ούγγρου-εβραίου Τζορτζ Σόρος.

Συνέλληνες αντισταθείτε στο σατανικό ανθελληνικό ιερατείο.

Γεράσιμος Καλογεράκης