Δευτέρα, Μαρτίου 23

Τι μας ετοιμάζουν;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Dean Koontz, «The Eyes of Darkness»
«Εμβολιασμό» ή «χάραγμα» στην πράξη;;;

– Τί προβλέπεις;
«Εμβολιασμό» ή «χάραγμα» στην πράξη;;;

Εδώ, στην Αγγλία, από σήμερα κυκλοφορούμε με κάρτες και φωτογραφίες ταυτότητας στο στήθος.
Αυτό ισχύει για τους τομείς Υγείας και Πρόνοιας, Στρατού και Αστυνομίας σε περίπτωση που σε σταματήσουν για να αποδείξεις ότι βρίσκεσαι στον δρόμο εν ώρα εργασίας, κι όχι περιπάτου.
Αυτή είναι η πρόβα τζενεράλε του πλήρους ελεγχόμενου ατομικού δικαιώματος, που από πρώην «ατομικά δικαιώματα» κατέληξε ως η πρωινή αναφορά του «παρόντος» της φυλακής και του στρατού.
Ή στην πολυπόθητη από τους ένθερμους «προοδευτικούς» της οπισθοδρόμησης «Δικτατορία του Προλεταριάτου».
Από την μία ο «οικονομικός» πόλεμος στην Ελλάδα που κατέληξε στην τριτοκοσμική χώρα του Ελλαδιστάν με την άνευ προσφορά βοηθείας των «εταίρων» της ΕΕ.
Ώστε οι Έλληνες να βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, αφού δεν έχουν ούτε κλίνες να θεραπεύσουν τα «υποψήφια» θύματα.
Και οι …«μετανάστες» σε συνεχή κατανομή σε όλη την επικράτεια της χώρας για να μην τους μολύνουν από την μολυσμένη Τουρκιά που (ξε)φορτώνει το εμπόρευμα της παγκοσμιοποίησης.
Και, τώρα, η Ιταλία, το επόμενο θύμα του «βιολογικού» πολέμου, επειδή είπε «όχι» στην παγκοσμιοποίηση δια του Ματέο Σαλβίνι, ώστε να παραδειγματιστεί η Ανθρωπότης να παραμείνει στο κελί του σπιτιού της για σκασμό.
Και το σπουδαιότερο, είναι ο τόπος παρκαρίσματος των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
Ο Γ' ΠΠ είναι ο συνεχής «άγνωστος» πόλεμος στο «1984» του Όργουελ με τον «αόρατο» των ελεγχόμενων δελτίων ενημέρωσης.
Όπως ακριβώς ζούμε σήμερα «ξαφνικά» από την «17η» Ιανουαρίου σε έναν προσχεδιασμένο «ιό» που θα άρχιζε από την Γουχάν της Κίνας, όπως περιγράφεται στο fiction βιβλίο του Dean Koontz, «The Eyes of Darkness» το 1981 με το ψευδώνυμο «Leigh Nichols».
Αποτέλεσμα εικόνας για Dean Koontz, «The Eyes of Darkness»
Αποτέλεσμα εικόνας για Dean Koontz, «The Eyes of Darkness»
Και που «τυχαία» πάλι ανέφερε το 2017 ο Bill Gates με τα «33» εκατομμύρια νεκρούς από «ιό», για να προετοιμάσει το «εμβόλιο» με προσωπικά του έξοδα.
Ακόμη και οι αριθμοί είναι συμβολικοί σαν τα κλειδιά της μαγείας του Σολομώντος.
Ειδικότερα αυτοί που θέλουν να ρίξουν το Σύστημα της Νέας Τάξης πραγμάτων για να φέρουν την Παλαιά Τάξη, ή και το αντίθετο για να παραμείνουν, αφού στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.
Ηττημένοι και πάλι οι άνθρωποι ως αμνοερίφια στην σφαγή της ανάστασης των Αρχόντων του Κόσμου τούτου, αφού είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση είναι χαμένοι εξ ορισμού μεσ' στο αδύναμο και άρρωστο κορμί τους καταπίνοντας ως ανέκαθεν το «χάπι» αμάσητο.
Όταν δεν φροντίζουν το πνεύμα τους με την λήθη που τους βομβαρδίζουν καθημερινά, αφού αρνούνται την αλήθεια ως «συνωμοσιολογία» των ολίγων όσο και των ανοήτων που πιστεύουν τα «πιστευτά».
Το «αφεντικό» (θα) παραμένει πάντα Αφεντικό με τους όρους του Διεθνούς Συνδικάτου Εγκλήματος του Κεφαλαίου, κι όσοι «ασφαλείς» και «ζωντανοί» απομείνουν, είναι για να λαδώνουν τα γρανάζια του Συστήματος αποδεχόμενοι το ντόπιο κεφάλαιο ως κακό, πληρώνοντας δανειζόμενοι τον Φόρο, αντί να εκδίδουν το δικό τους νόμισμα.
Αιωνία η μνήμη των χαμένων Ψυχών.
Στην μοίρα άλλωστε είναι του κόσμου τούτου να μην επιβιώνουν οι όμορφοι κι ωραίοι, για να παιδεύονται οι μάζες των κακορίζικων ορδών στον Γολγοθά τους.
Νικόλαος Πρασσάς
Λονδίνο