Τρίτη, Μαρτίου 17

Δύο Αιώνες Σκότους

Η ωρα του Εισαγγελεα

Ποιοι έχουν νοικιάσει για 100 χρόνια τα φιλέτα της Εκκλησίας; Ποιοι συμμετέχουν στο εκκλησιαστικό real estate;
kourdistoportocali.com
Toυλάχιστο ο Μητσοτάκης τόλμησε. Χρειάστηκε να περάσουν δύο αιώνες ώστε να μπει ένα τέλος σ΄αυτό το σολομώντειο εμπόριο διαμεσολάβησης, που πρεσβεύουν οι μαυροφορεμένοι της Μονής Πετράκη. Χρειάστηκε να περάσουν δύο αιώνες, να κινδυνεύουν να χαθούν χιλιάδες ζωές για να βρεθεί ένας Ελληνας πρωθυπουργός να βάλει τέλος σ΄αυτό το σκοταδιστικό μανιπουλάρισμα της κοινωνίας από αυτόκλητους μεσίτες.
Αλήθεια, από που αντλούν τη δύναμή τους αυτοί οι σκοταδιστές; Σίγουρα όχι από την πίστη του ελληνικού λαού ο οποίος με του απομακρυνθεί από τον ναό κατεβάζει Χριστούς, Παναγίες, Αγγέλους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ποιος στηρίζει τους παραδομένους στην υποκρισία μεσίτες του Θεού;
Πως κατάφεραν δύο αιώνες τώρα να εξασφαλίσουν ασυλία εμπορευόμενοι το όποιο θρησκευτικό συναίσθημα εκεί έξω;
Ποια συμφέροντα στηρίζουν τον σκοταδισμό στη χώρα δύο αιώνες από το 1821;
Μήπως είναι εκείνοι που κάνουν σκοτεινές μπίζνες με την Εκκλησιαστική Περιουσία; Ποιοι διαχειρίζονται σήμερα τα φιλέτα της Εκκλησίας που άφησαν πίσω -με τα διαβόητα χοτζέτια -οι τούρκοι κατακτητές;
Ποιοι έχουν νοικιάσει για 100 χρόνια τα φιλέτα της Εκκλησίας;
Ποιοι συμμετέχουν στο εκκλησιαστικό real estate; Αστικός μύθος ήθελε έναν όροφο της Μονής Πετράκη να είναι τίγκα στους μηχανικούς οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά μπίζνες με την θρησκευτική περιουσία. Ανάμεσα στις μπίζνες είναι και η συνεχιζόμενη απαλλοτρίωση-ελέω θεού-εκτάσεων που δεν ανήκουν στην Εκκλησία.
Ποιος εισαγγελέας θα δώσει τις οφειλόμενες απαντήσεις στην ελληνική κοινωνία;
Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 16, 2020
Κουρδιστό Πορτοκάλι