Παρασκευή, Μαρτίου 6

Δέκα χρόνια απομόνωσης! Γιατί ο Γιώργος Αλκαίος αποχώρησε αηδιασμένος από τη σόουμπιζ και έγινε ξενοδόχος στη Μήλο…

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Βασιλείου αποκάλυψε τον λόγο που ο γιος του, Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι, μετά τη συμμετοχή του στην Eurovision με το «Opa» το 2010.

«Δε μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το «Τι τι» στο ραδιόφωνο. Δε μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα, για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε, γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή
του Γιώργου Λιάγκα.

Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο τραγουδιστής, που «έσκιζε» τη δεκαετία του ’90, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα και τη νύχτα, προκειμένου να ζήσει στη Μήλο όπου παραμένει εδώ και 10 χρόνια.
Μάλιστα, ο Γιώργος Αλκαίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, αφού άνοιξε ένα μίνιμαλ boutique hotel, το οποίο… βάφτισε «Salt», στο χωριό Πολλώνια.
«Ένιωσα πως έπρεπε να αποτραβηχτώ, όταν έβλεπα πως υπήρχε γκρίνια στα μαγαζιά εξαιτίας της κρίσης», έχει δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ο άλλοτε δημοφιλής τραγουδιστής.
  • Ας πάρουμε μια γεύση από τα επιχειρηματικό  άνοιγμα του Αλκαίου στη Μήλο:
alakiedwe

alkaiosg
Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Βασιλείου αποκάλυψε τον λόγο που ο γιος του, Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι, μετά τη συμμετοχή του στην Eurovision με το «Opa» το 2010.
«Δε μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το «Τι τι» στο ραδιόφωνο. Δε μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα, για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε, γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε
στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr