Η τελευταία προειδοποίηση από τον δρ. Αθανάσιο Δρούγο! «Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβεις ότι…»

ΔΡΟΥΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΒΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ “ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ” ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ “Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ”.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ S400, ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΑΡΑΤΖ ΤΗΣ 27-11-2020 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙΟΥΝ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ 34 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ, ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.
2) ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ-Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΥΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ/ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ/ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ /ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ 2014 ΕΠΙ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.
3) ΔΕΝ ΥΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΥΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΠΑΡΕΒΡΙΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ. ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΑΜΜΟΝΗΣΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ.
4) ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ /ΚΑΡΑΓΑΤΣ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ-ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ ΚΛΠ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ 31ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕ ΦΕΡΡΕΣ/ΚΑΒΥΣΟ.ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΠΛΟ, ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΠΕΡΙΟΧΕΣ/ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ/ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ /ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑ.
5) Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΑΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
6) Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟ 6ΜΗΝΟΥ-ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ-ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ.. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ή ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ/ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΝΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΣΑΡΑΤΖ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΩΝ-ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ-ΑΤΟΜΑ.. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΒΡΙΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ.
7) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΕΤOΙΜΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ.ΣΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΣΑΖ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΡ-ΓΙΑΓΤΖΙ-ΟΖΜΠΑΛ.
8) ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ /ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΕΝ ΤΟΥΟΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΡΓΑΛΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΖΙΚΟΜ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ-ΚΑΥΜΑΣΟ.ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ(ΣΥΡΙΑΣ), ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ(ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑ). ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ..ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ…
9) ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟ 2016-ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ/ΣΥΜΠΟΣΙΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-“ΤΡΕΛΛΑ”ΣΕΝΑΡΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ/ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΙ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΗΠΟΙ, ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΡΕΕΒΟ” ΤΟΤΕ ΘΑ “ΠΟΝΕΣΕΙ ‘Η ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ….
10) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΑΙΑΤ/ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ….ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΠΡΕΣΒΗ ΝΤΕΗΒ ΣΑΕΤΡΦΕΛΝΤ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ.
11) Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ….ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΤΗΜΕΝΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ….
12) ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ…ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ…..ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ…ΒΑΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗΣ…..ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ….ΑΠΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΑΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΠΙΕΣΜΕΝΑ….
13) ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ .ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΟΥΕΣΤΜΟΡΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΡΑΣΚ-ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ ΚΑ, ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΧΙ ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΑΙΤΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ….ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ…
14) ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…ΚΛΠ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ-ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΑΦΩΝ-ΟΙ ΗΠΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ. ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ……ΑΡΚΕΤΑ.
15) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΟΝΕΣΕΙ’ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΡΕΕΒΟ”.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΕΙΟΥ./ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ.
16) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ..ΜΕ FRONTEX ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΕΣΜΕ-ΚΑΣ-ΜΟΥΓΛΑ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ….ΛΑΘΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ.. ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΤΟΠΙΕΣ.
17)ΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.
18) Η ΕΥΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ.
19) ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΗΡΕΜΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ‘ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ” ΔΗΜΟΥΣ(ΙΑΣΜΟΣ-ΑΡΡΙΑΝΑ ΚΑ)./ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
20) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΥΧΟΝ -ΣΤΗΜΕΝΗ/ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ-ΦΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ. ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ Σ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ(ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…)
21) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ. ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΕ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ/ΜΕΞΙΚΟΚΛΠ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΕΔΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΡΟΩΝ ΑΠΟ ΝΑ ΑΣΙΑ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ,….ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ….ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….
ambassadorsatlarge.com
 makeleio.gr