Τρίτη, Μαρτίου 10

ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Αυτές τις ημέρες όλοι οι αριστεροί ενοχλήθηκαν με τον ξεσηκωμό του Ελληνικού λαού απέναντι στους Τούρκους, όχι μόνο των οι ακριτικών περιοχών αλλά από όλη ην Ελλάδα και την μακρινή Κρήτη.
Την ώρα που οι Μογγόλοι του Αττίλα χτυπούν την πόρτα της πατρίδας μας για να μας καταλάβουν οι κόκκινοι ανθέλληνες ζητούν ν΄ ανοίξουν τα σύνορα για να περάσουν ανενόχλητοι οι ΛΑΘΡΟ-κατακτητές.


Οι πανάθλιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ «διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους» για τους καημένους ΛΑΘΡΟ εισβολείς, ενώ είναι αμετανόητα εχθρικοί κατά της Ελλάδας, που νομίζεις ότι έχεις μπροστά σου όχι Έλληνες αλλά τους πιο φανατικούς «Γκρίζους Λύκους» των Τούρκων και ακόμη χειρότερους από αυτούς.

Ένας βαρεμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όνομα και πράγμα ένας αχυράνθρωπος θεωρεί τις ακριτικές κατοικίες ως βίλες εκατομμυρίων ευρώ και εξισώνει τον Έβρο με την Κηφισιά και την Εκάλη. Το ότι οι κάτοικοι των συνόρων βοηθούν τους συνοροφύλακες και τον στρατό «δεν το κάνουν από πατριωτισμό αλλά για να προστατέψουν τις βίλες τους». Πόση αθλιότητα κρύβει μέσα του αυτός ο άδειος τενεκές που τον πληρώνουν οι Έλληνες για να τους συκοφαντεί;

Από την άλλη μεριά η εκκλησία των ιερών ποιμένων με τον Συριζαίο αρχιεπίσκοπο σπρώχνουν τους Έλληνες στην καταστροφή:

-Ο αρχιεπίσκοπος «Προτιμάει να ταΐζει λαθρομετανάστες παρά τεμπέληδες Έλληνες!!!» κι αυτός ο επαγγελματίας τεμπέλης πότε δούλεψε;

-Άλλο ένα αστέρι, από την περιοχή Έβρου, χωρίς να του το ζητήσουν οι Έλληνες βρήκε γαμπρούς και νύφες για τα παιδιά μας και έλυσε τα σεξουαλικά προβλήματα των ΛΑΘΡΟ-βαρβάρων.

-Ένας φωστήρας ιερωμένος φαίνεται σαν να έχει στα χέρια του το πιστοποιητικό υγείας τοι Χριστού αφού ενημέρωσε το ποίμνιο του ότι «ο Χριστός δεν ήταν φορέας του κορωνοϊού» και επομένως δεν μολύνονται οι πιστοί του όταν έρχονται σ’ επαφή στις εκκλησίες με φορείς.

-Ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και ο μητροπολίτης Πειραιώς χωρίς καμία ιατρική γνωμάτευση και καμία επίσημη θέση των υγειονομικών αρχών καλούν το ποίμνιό τους (ποίμνιο=κοπάδι ζώων) να πηγαίνει στην εκκλησία αδιαφορώντας αν θα έρθουν σ’ επαφή με φορείς, γιατί δεν θα μολυνθούν  από τον κορωνοϊό αφού «όποιος πιστεύει δεν μολύνεται». Τους το είπε μήπως ο Χριστός; Γιατί απ’ ότι ξέρω ο Χριστός ενδιαφέρεται μόνο για κατασκευή δρόμων όπως το συζήτησε με τον επίσκοπο Ηλείας που αυτοαποκαλείται αντιπρόσωπος του θεού.

Κάποιος πρέπει να σταματήσει τους ανεύθυνους ιερούς !!! ψευδολόγους. Αφού ο Χριστός δεν ήταν φορέας του ιού γιατί οι Έλληνες προσκυνητές των αγίων τόπων γύρισαν «φορτωμένοι» με τον ιό και από 8 κρούσματα που είχαμε στην Ελλάδα με την βοήθεια του Χριστού γίνανε 45 και πιθανότατα με τις ιερές ανοησίες να προκληθεί πανδημία αν το ποίμνιο πιστέψει στα λόγια των αγίων ποιμένων!!!.

Και μην ξεχνάτε Συνέλληνες αύριο είναι η «Κυριακή της Ορθοδοξίας», μια γιορτή μίσους και αφορισμών εναντίον των Ελλήνων, που θέσπισαν οι μαυροφορεμένοι ανθέλληνες άγιοι της εκκλησίας που μισούν και βρίζουν την Ελλάδα χωρίς διακοπή; Μην τους πιστεύτε προστατέψτε τις οικογένειες σας και τον εαυτό σας.

Γεράσιμος Καλογεράκης