Πέμπτη, Μαρτίου 26

Στις κρίσεις βγαίνουν τα λεφτά. Νέες Νοvartis, νέοι Αβραμόπουλοι στο Μαξίμου.


ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Oταν ήμουν νεαρός ερευνητής δεν ασχολιόμουν με τα πολιτικά. Τη μόνη φορά που πήγα σε συγκέντρωση ήταν μια φορά στο Βασίλη Λεβέντη λίγο πριν φύγω απο την Ελλάδα και άλλη μια φορά - τυχαία όμως - στο Χρήστο Παπουτσή, που του πέταγαν αυγά για όσα καλά έκανε στους ναυτικούς στο υπ. ναυτιλίας. Την προηγούμενη φορά ήταν κάπου δέκα χρόνια πρίν, όταν ήμουν φοιτητής στο φυσικό τμήμα, ήμουν αρχηγός της ΔΑΠ στο Φυσικό τμήμα φίλα προσκείμενος στον Αβέρωφ, όταν βγήκε ο Ράλης αρχηγός της ΝΔ έφυγα, ο βουλευτής της ΝΔ Σολδάτος
ήταν και φίλος μου. Θυμάμαι στο Μαθηματικό στο ΚΚΕ τον Τσίμα, γυιό του τότε αρχηγού της ΕΥΠ. Απο τότε, και επι 25 περίπου χρόνια, μέχρι το 2013 δεν ασχολήθηκα ποτέ. Ημουν ένας που δεν έβλεπα ένα μέρος του κόσμου πλήν της επιστήμης!
Δεν στηρίζω κανένα κόμμα, γιατί τα θεωρώ ΟΛΑ μια παρέα καθοδηγούμενη απο γνωστά κέντρα, πρεσβείες και ντόπιους επιχειρηματίες. Ισως να ηταν κακό για μένα που σταμάτησα τόσα χρόνια να ασχολούμαι με την πολιτική ίσως όχι, γιατί δεν βρώμησα και δεν ανέβηκα χωρίς ποδίτσα ή κομματική βοήθεια στο ΕΚΠΑ ή άλλο ΑΕΙ που είναι και πιο εύκολο.
Διεπίστωσα με τα χρόνια πως οι λεγόμενοι ακαδημαϊκοί είναι αναγκαίοι στο πολιτικό σύστημα για να παίρνει αποφάσεις είτε σε ρόλο γενικού γραμματέα είτε σε ρόλο συμβούλου. Στη περίπτωση μας ένας Τσιόδρας χρειάζεται στη ΝΔ για να στηθεί μια ΝΕΑ NOVARTIS, μια αλλαγή στο ασφαλιστικό, ένα νέο δάνειο, νέα κόκκινα δάνεια κοκ.
Με ρώτησε κάποτε ένας δημοσιογράφος στη τηλεόραση, γιατί έφυγα απο την Ελλάδα. Του είπα δεν τα παρατάς καλύτερα να τα ξεχάσω και εγώ και άλλοι. Θα το απαντήσω τώρα. Εφυγα για τρεις λόγους
  1. γιατί στην Ιαπωνία που πήγα την πρώτη φορά και εργάστηκα στο μεγαλύτερο της Εθνικό εργαστήριο τότε, διεπίστωσα πως δεν ήμουν εγώ ο παράξενος, όπως έλεγαν κάτι τύποι που δεν ήθελαν ανάπτυξη εφαρμογών στο Δημόκριτο αλλά εκείνοι. Κατά σύμπτωση ήταν μασόνοι, που διόριζαν αγοράκια και κοριτσάκια στο Δημόκριτο απο τη Στοά και έκαναν έρευνα σε τρίχες. Μέχρι και γιούς στρατηγών έβαζαν.
  2. γιατί στην Ελλάδα επιστημονικά δεν γινόταν τίποτα, όλοι ζούσαν στον κόσμο τους και ακόμη ζούν, τα ΑΕΙ στην Ελλάδα είναι άνευ στόχου. Η μόνη εφαρμογή που έφτειαξε ποτε ο Δημόκριτος ήταν ένας μόνιμος μαγνήτης επί Ανδρέα και αυτός έγινε απο εμένα. Εφτειαξα τότε κάτι δείγματα και σε μια μέρα εξαφανίστηκαν σε άλλη χώρα.
Και τα ζώα έχουν ισχύ αλλά ΔΕΝ ΝΙΚΑΝΕ τον άνθρωπο, εκτός αν είναι απο το ίδιο βασίλειο.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ

Την πρώτη μου συνέντευξη την έδωσα στην Αγγελική Νικολούλη σε μια ολοσέλιδη στο Εθνος πριν πολλά χρόνια. Ηταν καλή συνέντευξη αλλά η Νικολούλη  πήρε έμμεσα το μέρος ενός κοπρίτη ερευνητή εβραϊκής καταγωγής του Δημόκριτου που τον ονόμασε έμπειρο (σκατά στη μούρη της και στου Χαρδαβέλλα που ήταν έμπειρος), κάτι που εκμεταλλευόταν για προσωπική του ανέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντισημίτης, γιατί δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα λαό για χάρη ενός τσόγλανου που στο τέλος ψόφησε απο καρκίνο και που έφερε τη μάνα μου - για να στηρίξει μασόνους μέσα στο Δημόκριτο - στα όρια της τρέλλας, να τρέχει με ένα μαχαίρι στο δρόμο και να χτυπάει τζάμια αυτοκινήτων. Θα το καταλάβετε στη συνέχεια.
Δεν μέ έστελναν οι μασόνοι του Δημόκριτου για καλό στο εξωτερικό αλλά για να βάλλουν σε θεσούλες τα ανθρωπάκια τους στο Δημόκριτο και να πιάνουν τις πόρτες. Με αυτές έμειναν.
Να σημειώσω πως εγω εργαζόμουν στο Δημοκριτο ως τις 11 το βράδυ και οι ανηψιοί των Ψυχάρηδων ως τις 3 το μεσημέρι λόγω μασονίας.
Να σημειώσω πως με απειλούσαν να δώσω δικά μου προγράμματα σε μασονάκια για να τα βάλλουν στα διδακτορικά τους, που ήταν ανίκανοι να κάνουν, μετά αυτοί βρέθηκαν καθηγητές στη Πάτρα.
Να σημειώσω πως κάτι Πίσσες που τους βόλεψαν στο Δημόκριτο κάτι μασόνοι (που έγιναν μετά Πρόεδροι στο Δημόκριτο και δεν μπορούσαν να ξεχωρήσουν μια μπαταρία απο μια συσκευή νερού, Νιάρχος, που δήθεν παρήγαγε ηλεκτρικό ρεύμα) άνοιγαν την τσάντα μου για να δούν τι έχω μέσα ή έμπαιναν στο γραφείο μου με το κλειδί μου και άνοιγαν τον υπολογιστή μου στο Δημόκριτο χωρίς την άδεια μου και χωρίς να τους τιμωρεί κανένας, γιατί οι ίδιοι τους έβαζαν.
Στο τέλος μια-δυο μέρες πριν φύγω απο την Ελλάδα επι του ΜΩΡΟΥ του ΠΑΣΟΚ του Λαλιώτη, Μπακογιάννη ξύπνα σου έχω mail…, έσπασαν κάποιοι τους καθρέφτες του αυτοκινήτου μου που προσπαθούσα να πουλήσω, έβγαλαν ακόμη και τα μπουλόνια της ρόδας. Ευτυχώς όταν προσπάθησαν να κάψουν το αυτοκίνητο μου κατά λάθος έκαψαν άλλο, ενός δικού τους! Kάτι με ειδδοποίησε να το μετακινήσω ενώ ήταν κάτω απο το σπίτι μοθ. Πως να γυρίσω στην Ελλάδα; Mαφίες. Θα με φάνε. 
Η κακία τους όμως συνεχίστηκε και μετά. Οταν έγινα καθηγητής στο Νagoya Institute of Technology (αφου πριν ήμουν πρωτοβάθμιος ερευνητής σε εταιρεία Συμβούλων εταιρειών με εργαστήριο μεγαλύτερο και καλύτερο απο το Δημοκριτο, το αναφέρω γιατι έχει τη σημασία του) ήθελα να στείλω στην Ελλάδα ενα φτωχό Ουκρανο Εβραίο στο Δημοκριτο που είχα προσλάβει σαν post doc, για να κάνει εκεί μεταυλικά. Δεν τον θέλησαν! Τον έχω μάρτυρα. Διάβαζε τα mail μου και άκουγε τα τηλεφωνήματα που έκανα για αυτόν. Φυσικά και μπορούσε να πάει αν το ήθελε αλλά ο Ιολβάι τιμωράει με το ίδιο νόμισμα και όλα καταγράφονται στο βιβλίο της ζωής.
Η ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Δεν ήμουν ο μόνος που έχει περάσει τέτοια στην Ελλάδα. Τα έκαναν και σε άλλους. Ημουν όμως ο καλύτερος (και είμαι ακόμη αλλά και πολύ ισχυρός πλέον) και αυτό είχε το κόστος του για μετά. Ημουν η φλόγα που δεν  έπρεπε να ανάψει όταν η ΕΕ έτρεχε, είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά το ζείτε. Οι μασόνοι του Δημόκριτου έδειωχναν και άλλους, οι δε πολιτικοί που ήταν και αυτοί στο κόλπο διόριζαν καθαρίστριες μέσα.
Εχω εξαφανίσει πολιτικούς από τότε… Φοβούνται να βγούν τώρα.
Θυμάμαι και τον Δήμου της Μεγάλης Στοάς που έβγαλε τον πρώτο Κορωναϊο του στη πολιτική. Είχε ανησυχήσει στον αδελφό του Βερύκοκο στο ραδιόφωνο, όταν του είπε πως αν απο ενα ιστολόγιο στην Ιαπωνία βγεί κάποιος και γράφει ανώνυμα θα υπάρχει πρόβλημα!
Ετσι βρέθηκε ο δρόμος για να φανερωθώ ποιός είμαι (έγραφα ανώνυμα σέ ένα ιστολόγιο τότε χωρίς επιθετικότητα αλλά φοβόταν τις εξελίξεις…) σε τηλεοπτική εκπομπή μασόνου δημοσιογράφου που θέλει ανεξάρτητη τη Κρήτη! Μέχρι και τον πρώτο μου εξάδελφο έβαλαν τα ζωα της Στοάς στο κόλπο, είναι φίλος και αρχηγού κόμματος μέσα στη Βουλή.
Σκεφτείτε όμως τη σύμπτωση. Ανοίγεις απο την Ιαπωνία ραδιόφωνο και πέφτεις ακριβώς πάνω στο Δήμου, τη στιγμή που το λέει. Τι άτυχοι που ειναι οι μασόνοι στην Ελλάδα. Τους έβλεπα απο τότε και τους περίμενα...
Παίζοντας το παιγνίδι που θέλουν οι άλλοι, μαθαίνεις το επίπεδο και τις αδυναμίες τους. Το έπαιξα καλά και με υπομονή.
Μετά την εκπομπή που αποκαλύφθηκε ποιός είμαι, ακολούθησαν συκοφαντίες στο διαδίκτυο πως δεν υπήρξα ποτέ καθηγητής παν/μιου στην Ιαπωνία και άλλες τρίχες. Παραπονέθηκα δυο φορές στην αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο στρατηγός που ήταν μασόνος δεν έκανε καμμία κίνηση. Μετά τον φρόντισαν. Τα υπάκουα σκυλάκια πρέπει να αμείβονται. ΜΚΟ του κάνανε του άχρηστου.
Θυμάσθε αυτή τη φωτογραφία που είχα αναρτήσει επι μήνες στο zcode-gr; Δέστε τη χώρα και αυτούς που κυβερνούν. Τί βλέπετε; Eνας – ένας καίγονται.
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤIΜΗΣΕΙΣ. SORRY.
Ομως το Σύμπαν έχει άλλη άποψη για το Δίκαιο. Δεν είναι καν εθιμοτυπικά ίδιο με το Ελληνικό. Ούτε εγώ έχω ένα συνηθισμένο IQ…
33 plus χρόνια μετά καθορίζω σε ένα τις ισορροπίες, απο πλευράς γνώσεων και ισχύος και μέχρι να αποκατασταθεί το Δίκαιο στην Ελλάδα, τάξη δεν θα υπάρξει για κανένα, μέχρι να κάνουν στην άκρη και όποιος ανακατευτεί εκ των έξω, θα οδηγηθεί σε παράλληλο δρόμο. Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία αλλά στο τέλος του δρόμου τα φώτα θα σβύσουν. Ένας θα μείνει και δεν θα είναι κανένας απο αυτούς.
Η Ιαπωνία χτές αποφάσισε να μη κάνει τους Ολυμπιακούς. Ναί;
Ας αφήσουμε όμως τα “προσωπικά” που δεν είναι προσωπικά αλλά η ιστορία της Ελλάδας πίσω απο την κουρτίνα.
Υπάρχουν καθηγητές ΑΕΙ που ακόμη κοιμούνται. Ξέρετε πόσοι πεθαίνουν χωρίς να έχουν πάρει είδηση τίποτα;
ΝΕΑ ΝΟVARTIS Η ΝΔ (ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ)

Στο Μαξίμου έχουμε μια Μαφία που κάνει δουλίτσες με τα φάρμακα, τα γενόσημα, τα αναλώσιμα κλπ.
Δεν χρειάζεται να αγορασθούν όλα τα φάρμακα του κόσμου και όλα τα γενόσημα απο την Ινδία για να στηθεί πανηγύρι με τα φάρμακα με μαέστρο τον Τσιόδρα. Υπάρχουν καλύτερα μέτρα αλλά αυτοί είναι της μάσας και η μάσα θέλει θέατρο…  Με ψευτοεπιδημιολογικά δεδομένα πολιτική δεν μπορεί να αποφασιστεί.
Η κυβέρνηση με την αδιαφορία της για τον ιό, τα κακά μέτρα, την ανικανότητα ευελιξίας και τον Τσιόδρα στη κατάλληλη θέση, παράγουν πελάτες για τις φαρμακευτικές ετσιρείες και ευνοούν τον εποικισμό. Δεν υπάρχει καμμία σχέση των Εβραίων που πήγαν στις ΗΠΑ σαν μετανάστες με αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα.
Αν ο Τσιόδρας έχει 27 σελίδες βιογραφικό, εγώ έχω πάνω απο 33 σελίδες και τη τελευταία τη πήρα “αυτοπροσώπως”. Σας το εξηγώ για να μην έχετε και την απορία. Με παρακολουθείτε κάποιοι, το επιτρέπω να γίνεται, σας  βλέπω όμως γιατί είμαι ψηλότερα. Πολλά θα αλλάξουν εφεξής.
Πρόβλημα με τον κορωναϊό υπάρχει, όπως και κλιματική αλλαγή. Η διαχείριση είναι ένα άλλο θέμα. Δύο τρις για τον κορωναϊό κονόμησε ο Donald Trump για τους φίλους του!
Το Δίκαιο όμως δεν είναι ένα σύνθημα, μια τακτική αλλά μια ιδέα. Η παγίδα μέσα στην παγίδα. Είναι τιμωρία.
Ως τη 13η Απριλίου, το πολύ ως τη γιορτή μου. Χαμένα παιγνίδια τα παίζουν μόνο στη φυλακή.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/03/vartis.html