Τετάρτη, Απριλίου 15

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: “…ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ”! ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ; ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ; ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ; ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ, Τ’ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 11:00 ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

tsiodras22
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου του υπουργείου Υγείας, στο καθιερωμένο μισάωρο, στις 6 το απόγευμα, που έχει γίνει πια σαν το μισάωρο της “θείας Λένας”, μας άφησε άγαλμα. Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρει ότι ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί του υπ. Υγείας αλλά και η κυβέρνηση, ήξερε, δύο μήνες πριν από την αναγγελία της πανδημίας από τον διεφθαρμένο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,  και εργάζονταν για τον κορωνοϊό!

Ότι ήξεραν δηλαδή, ότι γνώριζαν κι ότι έκρυβαν. Κάλλιστα κάποιος κακοπροαίρετος ή υποψιασμένος  θα μπορούσε να συμπεράνει- μετά τον υπερβάλλοντα εργασιακό ζήλο νίκης, θριάμβου ή ιατρικής αλήθειας που εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος στο μικρόφωνο, άπειρος στα ΜΜΕ και στα φώτα της δημοσιότητος, πιθανόν- ότι η κυβέρνηση έπαιξε μπιλιάρδο σκοπιμότητος και σκοτεινών συμφερόντων, πίσω απ΄την πλάτη του Λαού. Για λόγους επικοινωνιακής διαχείρισης του θανάτου προς άγραν πολιτικών σκοπιμοτήτων ή για να μην τρομοκρατηθεί ο πληθυσμός και αυτό αποβεί εις βάρος της οικονομίας.
“Από τον Ιανουάριο…” Δηλαδή, ακόμα και πριν από την γενική καραντίνα της Ευρώπης, των θανάτων στην Ιταλία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες, η Ελλάδα είχε δημιουργήσει τη δική της ομάδα και περίμενε. Χωρίς να θωρακίσει το ΕΣΥ, χωρίς μάσκες, γιατρούς, προστασία, ΜΕΘ, ανέμενε το μοιραίο. Η ηγεσία της και οι υπόλοιποι πολιτικοί δολοφόνοι, ανέμεναν. Και μας δούλευαν παίζοντας με τις ζωές μας. Με τις ζωές των ηλιθίων.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι, καθώς οι νέες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν μειώθηκαν στην Κίνα, αλλά ξαφνικά αυξήθηκαν στην Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα, ο αριθμός νέων περιπτώσεων εκτός Κίνας ξεπέρασε τον αριθμό νέων περιπτώσεων στην Κίνα για πρώτη φορά στις 25 Φεβρουαρίου 2020.
Ως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, εκτός της ηπειρωτικής Κίνας, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από δώδεκα θάνατοι σε Ιράν, Νότια Κορέα, και Ιταλία.

https://www.makeleio.gr