Κατάλαβες γιατί σε έκλεισαν σπίτι? Αν όχι περίμενε τον εμβολιασμό σου να γίνεις σκλάβος τους.

Η πλειοψηφία των κρατών πέρασαν πρόσφατα, (κάτω από την μύτη των λαών τους) ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που θα φυλακίζει όποιον αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!
2) Υπάρχει ένα τεράστιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ το οποίο βασίζεται στα εξής θεμελιώδη ζητήματα:
– Τα εμβόλια περιέχουν υπερ-τοξικές ουσίες και ημι-ζωντανά παθογόνα μικρόβια τα οποία τεκμηριωμένα με αμέτρητες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες (διαθέσιμες στο διαδίκτυο), ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για σοβαρές βλάβες της υγείας του εμβολιαζόμενου ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των: θανάτου, σειράς βαρέων αυτοάνοσων νοσημάτων, διαφόρων μορφών καρκίνου, αυτισμού και άλλων σοβαρών ή / και μόνιμων βλαβών υγείας.
– ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δέχεται να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ των παραπάνω ΚΙΝΔΥΝΩΝ του μαζικού εμβολισμού: ΟΥΤΕ οι παρασκευάστριες εταιρίες, ΟΥΤΕ οι γιατροί που τα εκτελούν, ΟΥΤΕ οι Κυβερνήσεις με τους ποινικούς νόμους υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού… ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
– Οι παραπάνω κίνδυνοι ΘΑΝΑΤΟΥ ή σοβαρών / μόνιμων ΒΛΑΒΩΝ της υγείας, περιγράφονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα φυλλάδια οδηγιών ΟΛΩΝ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!
– Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ των ΛΑΩΝ (υπέρτατος νόμος του κάθε Κράτους), περιείχαν μέχρι πρόσφατα, θεμελιώδεις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ προστασίας των ατόμων (Ατομικά Δικαιώματα) που προστάτευαν τον πληθυσμό από την αυθαίρετη ΒΙΑ του υποχρεωτικού – ποινικού εμβολιασμού με επικίνδυνες ουσίες, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ατόμου!!!
– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των κρατών ψήφισαν (στα κρυφά) νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (πάντα, χωρίς καμμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!), ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα στην πράξη, με “νομικισμούς” τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ!!! (Υπέρτατους Νόμους).
– ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ενός εμβολίου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες “ουσίες” παρασκευασμένες σε μη ελεγχόμενα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που ΔΕΝ είναι ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ!!! (η WADA το ξέρει καλά!)
3) 7.700.000.000 άνθρωποι Χ 50$ το εμβόλιο = 385.000.000.000$ (385 δις).
Επί μια δεκαετία, για ένα μόνο (πιθανότατα περισσότερα) ετήσιο εμβόλιο = περ. 4.000.000.000.000$ (ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $$$)
Τώρα το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ποιοι και γιατί σε ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΑΝ στο σπίτι με την απειλή ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, καταπατώντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ τα πιο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ, κατακτημένα με ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ…. ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;;;
Και τώρα που το ξέρεις, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;…
Θα συνεχίσεις να εφαρμόζεις το Χωρίς Προηγούμενο, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ… Μένουμε Σπίτι?
Μέχρι και το σήμα στις πληρωμένα  με 11 εκ ευρώ στα στρατευμένα  Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στο λένε κατάματα…Το “σπίτι” αυτό είναι ο Οικογενειακός Τάφος σου ..Δεν έχει πόρτα  δεν έχει παράθυρα..Έχει το Σχήμα της Ταφόπλακας το σταυρό στη κορυφή και απ έξω δυο κυπαρισσια αριστερά και δυο δεξιά που μεταδίδουν την θλίψη και το Θάνατο. Αυτός είναι ο συμβολισμός τους. Όπως στα Νεκροταφεία..
Θα περιμένεις σπίτι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σου που ρυθμίζει το  Θάνατο σου η θα βγεις έξω να απελευθερωθείς?amazonios.net

Το σήμα Μένουμε σπίτι είναι η Ταφόπλακα μας…Ξυπνήστε..