Δευτέρα, Απριλίου 13

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Την Ελλάδα που κυβερνούσε επί 7 μήνες και δεν άλλαξε διόλου πριν ξεσπάσει το κύμα του COVID-19 αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολιτικές γνωριμίες για την παροχή ενός κρεβατιού ΜΕΘ σε βαριά φορολογούμενους και ασθενείς πολίτες. Πόσο πιο χαμηλά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των προκατόχων του, αλήθεια.



Τώρα μάς ενημερώνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός δημόσια κατά την τηλεδιάσκεψή του με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ότι θα μεριμνήσει να μην ξανασυμβεί. Το ίδρυμα που πρόσφατα δώρησε και 3.000.000 δολάρια στο Rockfeller University ενδυναμώνοντας τις σχέσεις Ελλάδας και οικογενείας Rockfeller. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός συμφώνησε επιπλέον με το ΙΣΝ και για την πολιτική αναγνώρισης του έργου των μαχητών πρώτης γραμμής. Όλα αυτά είναι καλοδεχούμενες ελεημοσύνες, κ. Μητσοτάκη, σε ένα ήδη πτωχευμένο κράτος και αποτυχημένο μοντέλο πολιτικής και κοινωνίας, για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι.


Με έναν Παγκόσμιο Πόλεμο σε εξέλιξη η θλιβερή και απάνθρωπη ελληνική πραγματικότητα αποκαλύπτεται αφήνοντας άναυδους τους θεατές. Αν για τη ζωή ενός πολίτη, το υπέρτατο αγαθό, απαιτούσε μέχρι εχθές πολιτικό μέσο για να σωθεί, δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για το πού αλλού χρειάζεται πολιτικό μέσο στην Ελλάδα των Αξίων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε προαγωγές, μεταθέσεις, αξιολογήσεις, διορισμούς, προμήθειες, διευθετήσεις, θέσεις εργασίας και ό,τι άλλο δημιούργησε τη ζοφερή πραγματικότητα των διακυβερνήσεων Αριστεράς, Κέντρου και Δεξιάς στην οποία ο κ. Μητσοτάκης ήταν παρών ως βουλευτής, Υπουργός και τώρα ως Πρωθυπουργός της εκ περιτροπής δημοκρατίας του.


Αν ο κ.Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που θα αλλάξει την Ελλάδα των Rockfeller και Rotschild και Lazard που διαχειρίζονται το χρέος μας ή αν η Ελλάδα θα τον αλλάξει άδοξα όπως και τους προκατόχους του, θα φανεί σύντομα. Προς το παρόν, πέραν από τις αγαθοεργίες και τη συχνή επικοινωνία δωρητών με τον πυρήνα της δημοκρατίας μας μασκοφορεμένο, το Μέγαρο Μαξίμου και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, ουδέν καλύτερο, στον προϋπολογισμό, στην ανάπτυξη και στη ζωή μας διαφαίνεται εγγύς.


Οι μάσκες πέφτουν αν και πολλοί πρόθυμοι ακόμα τις φορούν για να δείξουν την υποταγή τους στα σχέδια των ολίγων εις βάρος της Ελλάδας, της ζωής μας και της εδαφικής ακεραιότητάς μας. Όλοι κάνουν τις επιλογές τους και είναι σεβαστό. Και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα, εξάλλου. Το αντίτιμο των επιλογών τους εις βάρος της Ελλάδας και εις όφελος των εαυτών και των οικογενειών τους επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί θα το πληρωθούν "τοις μετρητοίς", αναμφίβολα. Έτσι ήταν η ζωή αιώνια και έτσι θα παραμείνει με όσες δωρεές και αν κάνουν φιλέλληνες εχθροί του λαού και της Ελλάδας.


Ο ήλιος βγαίνει καυτός, οι Ισπανοί πηγαίνουν στα μαγαζιά τους και ο ελληνικός λαός αναμένει τη λυπητερή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη που επιμένει να παραμένει πιστός στο στρατόπεδο των ηττημένων ζημιώνοντας την Ελλάδα. Συνεχίζουμε να πληρώνουμε 4 δισ. ευρώ κατ'αρχάς για κάθε εβδομάδα εγκλεισμού και μας περιμένει το ευρωπαϊκό "λεφτόδεντρο" που κατάντησε μαϊντανός των 7-8 δισ. με δεσμεύσεις.



Αφού ο κ.Μητσοτάκης ανακάλυψε την αξιοπρέπεια μας στις αναμονές των ΜΕΘ, κατέστρεψε την οικονομία, φυλάκισε την καθημερινότητά μας έσωσε τελικά τη ζωή μας. Ευτυχώς, δεν έχασε ακόμα έδαφος από την Ελλάδα που παρέλαβε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να χάσουμε και το Καστελόριζο. Αν είναι για το καλό μας...α

 http://www.ksipnistere.com/