Δευτέρα, Απριλίου 13

ΑΚΚΕΛ : Στην δημοκρατία χωράνε "ιερές αγελάδες" τύπου Τσιόδρα και απαγόρευση κριτικής ;

Ο Κορωνοϊός δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει λευκή επιταγή στα δημοκρατικά μας δικαιώματα για κανέναν, από οποία ισχυρή λέσχη του εξωτερικού και από οποιαδήποτε στοά της Ελλάδας. Το δικαίωμα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να το στερήσει κανείς στους Έλληνες και ειδικά σε ένα πολιτικό κόμμα με πλούσια δράση και καθημερινές παρεμβάσεις όπως το ΑΚΚΕΛ. Στον πολιτικό στίβο δεν υπάρχουν ιερές πολιτικές αγελάδες
που να θεωρείται βλαστημία να τους ασκείς κριτική και μάλιστα σοβαρή, υπεύθυνη και τεκμηριωμένη. Ο καθηγητής κύριος Σωτήρης Τσιόδρας έχει αναλάβει τον άχαρο ρόλο του μπροστάρη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην μάχη του Κορωνοϊού, η κυβέρνηση έχει ρίξει εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ ώστε τεχνιέντως του χτίζουν προφίλ και φυσικά με συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους. Σε καμία των περιπτώσεων ο καθηγητής δεν είναι ούτε άγιος μα ούτε και έχει το αλάθητο του πάπα και ως μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα δεχθεί και την αντιπολίτευση αλλά και την κριτική στα πλαίσια της δημοκρατίας, ειδάλλως μετά τον εγκλησμό μας στα σπίτια μας η ΝΔ ας επιβάλλει μια δικτατορία (έχει αρκετά σταγωνίδια και ορφανά που την αναπωλούν). Ο κύριος Τσιόδρας από την πρώτη ημέρα αρνήθηκε την προμήθεια της χώρας σε τεστ για τον Κορωνοϊό οπως ειχε προτείνει το ΑΚΚΕΛ στη κυβέρνηση 25-03-2020 https://www.pna.gr/politic/item/45224-koronoios-apagorefsi-kykloforias-i-test-diagnosis-se-olous-anakoinosi-akkel και όποιος δήλωνε συμπτώματα του έλεγαν να παραμείνει στο σπίτι χωρίς καμία ιατρική βοήθεια. Αυτό φυσικά κόστισε στην χώρα νεκρούς που ίσως είχαν σωθεί αν υπήρχε ιατρική συνδρομή. Επίσης χωρίς μαζικά τεστ στον πληθυσμό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των νοσούντων και να απομονωθούν τα θετικά δείγματα που με ένα SMS στο 13033 μπορούν νόμιμα να διασπείρουν τον ιό. Ένα άλλο μεγάλο ατόπημα του κυρίου Τσιόδρα είναι η ανοησία πώς οι μάσκες και τα γάντια δεν είναι απαραίτητα για τον πληθυσμό ενώ σε ολόκληρο τον πλανήτη στην κυριολεξία ζούμε τον πόλεμο της μάσκας, ένας αγώνας ταχύτητας των κρατών να αποκτήσουν, να αγοράσουν, να κατασκευάσουν ή ακόμη και να κλέψουν -κατασχουν μάσκες όπως έκανε η Γερμανία με τις μάσκες της Ελλάδας ή η Τουρκία με τις μάσκες της Ιταλίας. Εν το μεταξύ στην Ελλάδα στην πρώτη φάση του κορονοϊού δεν υπήρχε η γραμμή Τσιόδρα πώς οι μάσκες δεν χρειάζονται και όλοι θυμούνται τον υπουργό υγείας Κικίλια με την πρέσβη της Κίνας και το φορτίο μασκών που έφτασε στην Αθήνα, να παίζει σε όλα τα δελτία, τα πρωτοσέλιδα και τα site , όλοι θυμόμαστε όσο υπήρχε απόθεμα μασκών και γαντιών την καμπάνια των ΜΜΕ πώς όλοι πρέπει να φοράμε μασκουλα και γαντάκι, μόλις το απόθεμα τελειώσε και η κυβέρνηση λόγω ανεπάρκειας δεν μπορούσε να βρει άλλες τότε εξαπέλυσαν τον καθηγητή να πείσει τον Ελληνικό λαό πώς οι μάσκες ειναι για τους γιατρούς και όχι για το σύνολο του πληθυσμού όπως ισχύει σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Σε ολόκληρη την διάρκεια της καραντίνας παρακολουθούμε πρωθυπουργούς χωρών, αξιοματούχους και υπουργούς να τηρούν το ιατρικό πρωτόκολλο και να φοράνε μάσκες, η συζηγος μάλιστα του προέδρου των ΗΠΑ Μελάνια Τράμπ ανέλαβε χωρίς αμοιβή την καμπάνια για να πείσει όλους τους Αμερικανούς να φοράνε μάσκες και γάντια. Στην Ελλάδα σε αντίθεση και με έκπληξη βλέπουμε τον καθηγητή μαζί με τον κύριο Χαρδαλιά να συνωστίζονται σε καταυλισμό Ρομά χωρίς καμία προστασία,σε απόσταση μικρότερη του μέτρου και με τους Ρομά να ουρλιάζουν μπροστά στα μούτρα τους ζητώντας χρήματα και επιδόματα. Στάση παντελώς ανεύθυνη και επιπόλαια, στάση που δεν είδαμε πουθενά στην γη ακόμη και στα ποιο υποανάπτυκτα κράτη. Όπως και η θεωρία Τσιόδρα πώς δεν χρειάζονται οι μάσκες με σχετική έρευνα που κάναμε, δεν φαίνεται να την ασπάζεται κανείς επιστήμονας του κόσμου.

Όσο για την καραμέλα πώς ο Τσιόδρας κατάφερε να μην έχουμε ως Ελλάδα πολλούς νεκρούς, με στατιστικά στοιχεία είναι αναληθές και φυσικά εκτός Τσιόδρα αυτό εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες. Ο πλανήτης λοιπόν έχει 237 κράτη και η Ελλάδα είναι στην 25η θέση της γης σε θύματα από τον Κορωνοϊο ανά εκατομμύριο κατοίκων.

Αυτό όμως που μας ανησυχεί περισσότερο είναι πως η ΝΔ μαζί με όλα τα ΜΜΕ που κατέχει, τα τρολς και τα κομματόσκυλα της, δασκαλεμένα, συντονισμένα και με σταθερή τακτική κανουν ανελέητη επίθεση σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στον καθηγητή Τσιόδρα, όλα αυτά αποτελούν προσπάθειες αποδόμησης της δημοκρατίας και πετραδάκι πετραδάκι λαθραιου χτισιματος καθεστώτος άλλων εποχών. Το ερώτημα είναι ένα χωράνε τέτοιου είδους πρακτικές το 2020 ; Μπορεί η δημοκρατία μας να δείξει ελαστικότητα σε αντιδημοκρατικές πράξεις; τελικά με τους τιτανομέγιστους επιστήμονες της Ελλάδας ο Κορωνοϊός κολλάει με τα μεγάφωνα των Εκκλησιών και οι μάσκες ειναι άχρηστες, τα στελέχη της ΝΔ μπορούν να συνωστίζονται χωρίς καμία προφύλαξη αλλά οι εκκλησίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Το τελικό ερώτημα είναι στα πλαίσια της δημοκρατίας χωράνε ιερές αγελάδες όπως ο κύριος Τσιόδρας που ακόμη και όταν είναι πασιφανές και λάθος οι χειρισμοί του, ακόμη και πολιτικά κόμματα θα πρέπει να σιωπούν και αν μιλήσουν να δέχονται επιθέσεις από τους γνωστούς παρακρατικούς και Γκοτζαμάνιδες που η ΝΔ γνωρίζει καλά από παλιά.
Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ζητάει από την κυβέρνηση περισσότερη σοβαρότητα, κυβερνητική ευθύνη και όχι θεατρινισμούς στυλ Μάρθας Βούρτση και πολιτικές που βασίζονται σε ατεκμηρίωτα ψέματα. Με την υγεία του Ελληνικού λαού δεν παίζει κανείς. ...ksipnistere.com