Τετάρτη, Απριλίου 22

Τώρα μπορείς κι εσύ να σπουδάσεις στο… Χάρβαρντ και μάλιστα δωρεάν

Το περίφημο πανεπιστήμιο προσφέρει online και χωρίς χρέωση 64 σεμινάριαΤώρα μπορείς κι εσύ να σπουδάσεις στο… Χάρβαρντ και μάλιστα δωρεάν
Το όνειρο πολλών να περάσουν από τα έδρανα ενός από τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Την ώρα που ο αγώνας για αυτοβελτίωση και διά βίου μάθηση είναι συνεχής, το Χάρβαρντ προσφέρει πάνω από 60 μαθήματα εντελώς δωρεάν, συνεισφέροντας στη βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Και τώρα με τον κορονοϊό να μας έχει καθηλώσει στα σπίτια μας, είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από τα ίδια και τα ίδια.
Τα σεμινάρια ποικίλουν σε θεματικές, αλλά και χρόνο, καθώς κυμαίνονται από μερικές ώρες ως και 15 εβδομάδες.
Όσο για τις θεματικές που απλώνονται τα δωρεάν μαθήματα, καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα επιστημονικών πεδίων, από ανθρωπιστικές σπουδές και πληροφορική μέχρι καλές τέχνες, ιατρική, οικονομικά, ιστορία και άλλα πολλά.
Με ένα κλικ εδώ, μπορείς να δεις τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα online μαθήματα του Χάρβαρντ…https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6211043/tora-mporeis-ki-esy-na-spoydaseis-sto-charvarnt-kai-malista-dorean