Πέμπτη, Απριλίου 16

Όλα για τους ξένους. Τίποτα για τον Έλληνα. Δείτε τι εφαρμόζει, εν καιρό εγκλεισμού του Ελληνικού λαού ο Νότης Μηταράκης.

Όσο ο Ελληνικό ς λαός «μένει σπίτι» και τα ΜΜΕ τον βομβαρδίζουν συνεχώς με τρόμο (άλλωστε πήραν πολλά εκατομμύρια γι αυτό) ο Μητσοτάκης συνεχίζει τον εποικισμό της χώρας και κάνει τους Έλληνες σιγά-σιγά πολίτες δεύτερης κατηγορίας έναντι των αλλοεθνών.
Από τον προσωπικό λογαριασμό του έγκριτου και κυρίως ελεύθερου στο πνεύμα και γραφή, δημοσιογράφου Νάσου Σκούρα (iliaoikonomia), σας μεταφέρουμε την πληροφορία, τις σκέψεις του και κυρίως την ανάλυση, ενός ακόμα σοβαρού ζητήματος, που περνάει από τη Βουλή, όσο ο Ελληνικό ς λαός «μένει σπίτι» και τα ΜΜΕ τον βομβαρδίζουν συνεχώς με τρόμο (άλλωστε πήραν πολλά εκατομμύρια γι αυτό), παράλληλα με τη Κυβέρνηση
που συνεχώς «κουνάει το δάχτυλο» στους πολίτες με το νέο σλόγκαν περί «ατομικής ευθύνης».
Διαβάστε λοιπόν πως το Πρόγραμμα ΕSΤΙΑ ΙΙ , συνεχίζει τον εποικισμό της χώρας και κάνει τους Έλληνες σιγά-σιγά πολίτες δεύτερης κατηγορίας έναντι των αλλοεθνών.





Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, φυσικά βρήκε την ευκαιρία να το περάσει και αυτό «νύχτα χωρίς φεγγάρι». Τώρα που όλοι μένουν σπίτι και τα ΜΜΕ χόρτασαν λεφτά (11 συν 21 εκατομμύρια τα φανερά), άρα βαρούν το νταούλι της Κυβέρνησης.

«Μένουμε σπίτι ok.
Και όταν βγούμε θα βρούμε την Ελλάδα αλλαγμένη να έχει γίνει χαλιφάτο; Ο εποικισμός συνεχίζεται ακάθεκτος με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που … και καλά «αντιστάθηκε» στον Έβρο διότι ο Ερντογάν τη βιάστηκε τη δουλειά, δεν την έκανε με …ρέγουλα για να περάσει σχεδόν απαρατήρητη η αλλαγή και δεν μπορούσε βέβαια κι ο άλλος να αφήσει το βασικό χερσαίο σύνορο του να καταλυθεί φόρα-παρτίδα από το “ξυπόλυτο τάγμα”. Ούτε στην Ουζουμπούρου δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό…
Αλλά είπαμε, κανάλια γαρ, με γαρνιτούρα σανού συμπλήρωμα, και …”πολέμαρχος του θεού” ο ηγέτης μας.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη μια πανηγυρική ανακοίνωση:





«Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα στέγασης “ESTIA II”, επανακαθορίζονται οι όροι εισαγωγής και παραμονής σε αυτό.
Κατά κύριο λόγο, η στέγαση των δικαιούχων πραγματοποιείται με μισθώσεις διαμερισμάτων σε όλη τη χώρα. Μέχρι και τις 23 Μαρτίου είχαν δημιουργηθεί 25.516 θέσεις στέγασης».

– Συμπέρασμα πρώτο: για τους Ελληνες αστέγους π.χ., δεν υπάρχει μέριμνα στέγασης. Για τα παιδιά του Ισλάμ και τους λοιπούς αυτόκλητους μουσαφιραίους βρήκαν (μέχρι 23 Μαρτίου) 25.516 σπίτια και δωμάτια για να στεγαστούν.

Το …καλύτερο ακολουθεί: «Με την ως άνω διάταξη αναμένεται να προκύψουν έξι χιλιάδες θέσεις στέγασης εντός του Β’ τριμήνου, ενώ παράλληλα στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000. Οι επιπλέον αυτές θέσεις θα διατεθούν για την αποσυμφόρηση των νησιών».

– Το πιάσατε το υπονοούμενο; 40.000 συνολικά νέες θέσεις προσφύγων, μεταναστών, ξένων να ’ναι κι ό,τι να ’ναι ανοίγουν επίσημα στο Ελλαδιστάν…





* Το φινάλε της επίσημης ανακοίνωσης προαναγγέλλει …πολιτογράφηση (!) : «Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα επικεντρώνεται όχι μόνο στη βέλτιστη φιλοξενία των δικαιούχων, αλλά και στην κοινωνική ενσωμάτωσή τους μέσω της πρόσβασης και εξοικείωσής τους με δημόσιες υπηρεσίες. Ενδεικτικό είναι ότι το 73% αυτών έχουν ήδη ΑΜΚΑ, το 58% ΑΦΜ, το 24% έχει εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και το 73% των παιδιών έχει εγγραφεί σε κάποιο σχολικό ίδρυμα».

– Δεν σας το κρύβει ο Νότης ο Μηταράκης. ΑΜΚΑ έχουν, ΑΦΜ έχουν, στα μητρώα του ΟΑΕΔ είναι εγγεγραμμένοι, τα παιδιά τους έχουν γραφτεί σε ελληνικά σχολεία, στέγη τους δίδεται, τι περιμένετε να γίνει; Προσεχώς, ινσαλάχ, θα λάβουν εκλογικό δικαίωμα και αποχαιρετήστε για τα καλά μια άμοιρη χώρα που χάνεται και χάνετε…
[…]»


akromolio.gr