Τετάρτη, Απριλίου 15

«Ο κήπος είναι ανθηρός…»

newsbreak.gr
Η κυβέρνηση μετά τον Έβρο, αφού έδειξε πως μπορεί, άρχισε πάλι να μας δείχνει πως τελικά δεν θέλει.
  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Ο λόγος είναι πέραν των εδραίων πεποιθήσεων κάποιων και ο φόβος πως, αν συνεχιζόταν η σκληρή πολιτική, θα μας λέγανε «ακροδεξιούς», «ρατσιστές» και τα γνωστά, θα μας μάλωνε η Σουηδέζα και το αφεντικό της στο Βερολίνο και θα μας στοχοποιούσαν όλες οι ΜΚΟ, η Διεθνής Αμνησία, όλα τα ζαβά του Λόχου Προπαγάνδας και Συκοφαντίας της Αριστεράς
και της ευρωγραφειοκρατίας.
Αποφάσισαν να υποκύψουν και δεν παρέτειναν αορίστως, αφού η χώρα είναι σε καραντίνα, τη μη υποβολή αιτήσεων ασύλου. Αντί να βάλουμε παντού «NO ENTRY» και να γίνεται του push back το κάγκελο, ξαναρχίσαμε, «ESTIA II», κάτι βαρκούλες όλο και ξεφεύγουν, μην επαναλαμβάνομαι.
Καραντίνα δε για εμάς και οι λαθραίοι μουσαφιραίοι κόβουν τσάρκες σε δεκάδες, χωρίς προβλεπόμενα πρόστιμα, χωρίς αυστηρότητα, οι δε Γύφτοι, στη γνωστή κατάσταση ανομίας και αφασίας, πολιτική ανόητης υπονόμευσης των μέτρων για την πανδημία και τελικά επικίνδυνη και για τους ίδιους που θα πληρώσουν ακριβά τη μη τήρηση της καραντίνας. Ακούστε λοιπόν τώρα τι μπορεί να πάθουμε και τι να πάθει και η κυβέρνηση.
Όπως ήταν επόμενο, οι τσάρκες μπουλουκηδόν φέρανε κρούσματα, ήδη σε καραντίνα οι «δομές», τουτέστιν οι τσαντιρομαχαλάδες, σε Ριτσώνα και Μαλακάσα και είναι ζήτημα χρόνου να σκάσει και αλλού, ενώ στους ημέτερους «ευπαθείς» στη Λάρισα ξεκίνησε από έναν φορέα και τώρα, ανιχνεύοντας τις επαφές του, πάει γεωμετρικά η αύξηση, τώρα που γράφω έχουν φτάσει στους 15.
Ο πρωθυπουργός υπάκουσε τα ορθοπολιτικά που έχει στο πολιτικό DNA του, δεν θέλησε να πάει τους λαθρομετανάστες και αιτούντες άσυλο στο ψωραλέο αριστερό μνημείο της Μακρονήσου και άλλα τέτοια μέρη και ο Στρατός να τους απλώσει σε αραιά στρατόπεδα, με επίβλεψη στρατιωτικών γιατρών και συσσίτιο.
Τους κράτησε στους τσαντιρομαχαλάδες των hot spots και, εκμεταλλευόμενοι την καραντίνα και την αδυναμία αντιδράσεως από τους εγκλείστους κατοίκους, προσπαθούν να τους διασπείρουν σε διαμερίσματα, με προκλητικές παροχές, ενώ εν τω μεταξύ αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν, γυρνούν σε παρέες, κάντε και μια βόλτα εκτός καταυλισμών, στην Πατησίων και τη Λιοσίων, να τους δείτε και τώρα. Την κοπανάνε δε μερικοί ταξιδιάρηδες και από την καραντίνα, έναν τον μάζεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου έφτασε η χάρη του.
Εάν είμαστε κωλόφαρδοι και παρά την κοινή λογική οι νοσούντες λαθρομετανάστες και δικοί μας «ευπαθείς» μείνουν σε χαμηλούς αριθμούς και δεν εξακοντίσουν την καμπύλη στα ύψη, έχει καλά και δόξα τω Θεώ.
Εάν όχι, λόγω της συμπεριφοράς των ιδίων, της απειθαρχίας και του συνωστισμού τους, τότε θα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο, διότι και αυτοί θα νοσήσουν δυσανάλογα με τον αριθμό τους, θα γεμίσουν από αυτούς κλίνες στις Εντατικές και θα έχουμε εξίσου δυσανάλογους θανάτους από αυτούς.
Τότε ο πρωθυπουργός, που ασχολιόταν να την πέσει στον… Ορμπαν, λες και χάσαμε τον γάιδαρό μας στη Βουδαπέστη, θα βρεθεί να λούζεται, μαζί με τη χώρα, κατηγορίες για «στρατόπεδα θανάτου», ενώ τυχόν συμφόρηση εξ αυτού του λόγου θα δημιουργήσει τον άλλο κίνδυνο που θέλαμε να αποφύγουμε. Για να προλάβω δε τους φανατικούς, που λένε με το θυμικό διάφορα, ο Όρκος του Ιπποκράτη ΔΕΝ επιτρέπει τη διαλογή ασθενών, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, με βάση την εθνικότητα, τη θρησκεία ή την κοινωνική τάξη. Κανείς γιατρός δεν θα ενστερνιστεί ούτε δευτερόλεπτο τέτοιο δίλημμα.
Ο σκοπός όμως είναι να μη φτάσουμε το σύστημα στα όριά του, να μην πεθάνει ή δυνατόν κανείς, ούτε Ελληνας ούτε ξένος ούτε Γύφτος, κανείς, διότι στον Ελληνικό Τρόπο δεν χωρά η βαρβαρότητα.
Γι’ αυτό απαιτείται απόλυτη καραντίνα των συνόρων, μάζεμα και απομόνωση σε αραιής διαμονής στρατόπεδα των λαθρομεταναστών, με περίθαλψη, σίτιση με διεθνή βοήθεια, ερμητικά κλειστά και αυστηρή αστυνόμευση των Γύφτων συμπολιτών.
Σε άλλα νέα, δήλωσε ο πρόεδρός τους, που η προοδευτικάντζα βάφτισε ανιστόρητα Ρομά, ρωτήστε τον σπουδαίο Κώστα Χατζή να σας εξηγήσει πώς αυτοπροσδιορίζεται: «Είμαστε ευάλωτοι. Δεν μπορεί ο Ρομά να βγει έξω να κλέψει και να ζητιανέψει». Ναι, ρε, πού είναι το κράτος να διευκολύνει τους ανθρώπους; Να κάτι που δεν πρόβλεψε ο Νικ Χαρντ. Κωδικό για λεηλάτες και διακονιάρηδες. Αδέρφια, «ο κήπος είναι ανθηρός», βάλε άλλο ένα κατρούτσο πολιτική ορθότητα, μάστορη.