Δευτέρα, Απριλίου 27

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη

Δύο συγκινητικές φωτογραφίες ανήρτησε πρόσφατα η Εβελίνα Βαρσάμη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που καθηλώθηκε στο κρεβάτι μετά το σοβαρό τροχαίο του 2017.

Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη που δίνουν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο γνωστός παρουσιαστής τον Δεκέμβριο του 2017, το οποίο τον καθήλωσε στο κρεβάτι.
Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για την λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.


Προ ολίγων ημερών, η Εβελίνα Βαρσάμη δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του.
Η σύζυγος του παρουσιαστή ανήρτησε μια φωτογραφία που τον δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι και να κοιμάται αγκαλιά με τον γιο του, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ύστερα από 2,5 χρόνια οι άντρες της ζωής μου είναι και πάλι μαζί".
Η φωτογραφία διαδέχτηκε την προηγούμενη συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει η Εβελίνα Βαρσάμη, όταν είχε δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φιλούσε τον σύζυγό της με το αγοράκι τους δίπλα.






Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά του



Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να "καρφωθεί" στο όχημα.