Γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες οι Συριζαίοι και ζητούν και τα ρέστα....ΟΥΣΤ !

ΣΥΡΙΖΑ: Ολιγωρία της κυβέρνησης για τους ελέγχους στη δομή του Κρανιδίου--Εσείς που τους φέρατε να τους πάρετε στα σπίτια σας αδερφάρες Συριζαιοι ΣΥΡΙΖΑ: Ολιγωρία της κυβέρνησης για τους ελέγχους στη δομή του Κρανιδίου Ο Σύριζα θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των προσφύγων που διαμένουν εκεί όσο και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,
ότι «παρόλο που η κυβέρνηση γνώριζε την ύπαρξη κρούσματος στη συγκεκριμένη δομή ήδη από τη Μ. Πέμπτη, δεν προχώρησε στους απαραίτητους διαγνωστικούς ελέγχους, αφήνοντας έτσι ανεξέλεγκτη την εξάπλωση του κοροναϊού.
Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, έχουμε επισημάνει την ανάγκη της λήψης αυξημένων μέτρων προστασίας για όλους τους ευάλωτους πληθυσμούς της χώρας μας. Η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη για τη διαφύλαξη της υγείας όλων όσων κατοικούν στη χώρα». Τέλος καλεί την κυβέρνηση «έστω και τώρα να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε όλες τις προσφυγικές δομές προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία».