Σάββατο, Απριλίου 11

«Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε ................ θέλουμε επίδομα στήριξης» ... - ΒΙΝΤΕΟ -

Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας

Το είδαμε και αυτό.
Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας των Ρομά, κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό τους, ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν. 
Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της.
Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα… κι ας λένε οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές ότι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία.
Δεν θέλουν οι ίδιοι να μπουν σε κανόνες και καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν…
Προφανώς μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των Ρομά θα πρέπει η πολιτεία στους ΚΑΔ που πλήττονται να συμπεριλάβει και μια νέα κατηγόριατους πλανόδιους αετονύχηδες και πορτοφολάδες.
ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΟΛΙΟ : Εν τω μεταξύ οι διαμένοντες Λάρισα γνωρίζουν όσα η υπόλοιπη Ελλάδα αγνοεί… Αυτοί είχαν λόγω ΓΑΜΟΥ, 4 μέρες που γλεντούσαν και έψηναν αρνιά δημόσια με καλεσμένους από όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο… και οι … «αρχές» (ΕΛ.ΑΣ και ΔΗΜΟΣ Λάρισας) κώφευαν όπως ακριβώς με τους λαθραίους δήθεν μετανάστες… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…. Οι καμπάνες, το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ τους φταίνε… πότε θα το δείτε;;;


Παρατηρείστε ότι ...και αυτοί που κουνούν το δάχτυλο, παραμένουν ασκεπείς από μάσκα και από γάντια…
ΚΥΡΙΕ φώτισέ μας το σκότος...
 https://shmantikanea.blogspot.com