Παρασκευή, Απριλίου 17

Αστέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας ! Δημοσκόπηση Marc: Με διαφορά δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του Alpha για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά,
ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Επίσης το 90,2% δηλώνει πως δεν θα πάει στην εκκλησία, το 6,8% θα πάει στην εκκλησία, αλλά μόνος του. Μόλις 3% τονίζει ότι παρά τις απαγορεύσεις θα πάει στον επιτάφιο ή την Ανάσταση. Αναφορικά με τις ημέρες του Πάσχα, το 91,6% πολιτών απαντά πως θα παραμείνει στο σπίτι και μόνο το 6% θα έχει στο σπίτι με συγγενείς.

Στα πολιτικά της δημοσκόπησης, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3% καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.

Πηγή: skai.gr