Δευτέρα, Απριλίου 13

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ο Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας Stefano Montanari: o ιός είναι μόλις 120 νανόμετρα. Οι μάσκες που κυκλοφορούν είναι άχρηστες δεν τον πιάνουν.


Εργάστηκα για Υπ. Άμυνας σχεδιάσαμε το κατάλληλο φίλτρο αλλά το Υπουργείο το έβαλε στις καλένδες..Ξοδεύουν αμύθητα ποσά για μάσκες ….Αποκριάς αλλά δεν θέλουν να κάνουν μια σωστή. Τι συμβαίνει συμμάχησε ο Π.Ο.Υμε τον ιό;

Πριν από λίγο και μέσω του fb του ο Ιταλός Καθηγητής νανοπαθολογίας Stefano Montanari προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις (11/4/20): ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο ιός είναι περίπου 120 nanomètres (σσ. το ένα νανόμετρο είναι 1δισεκατομμυριοστό του μέτρου). Εργάστηκα για το Υπ. Άμυνας συνεργαζόμενος με το CNR της Bologne (καθηγητή. Franco Prodi, εξαιρετικό
φυσικό), για το σχεδιασμό ενός φίλτρου στη μάσκα που θα είναι ικανό να σταματήσει τις νανοσκόνες (οι διαστάσεις είναι αυτές των ιών) και γνωρίζω σε ποιό βαθμό αυτό είναι δύσκολο.Πληροφοριακά,πετύχαμε εξαιρετικά ακόμη κι αν για αιτίες που αγνοώ το Υπ. δεν συνέχισε το πράγμα.Βέβαια το φίλτρο υπάρχει κι αρκεί να παραχθεί.
Θέλω να πω γιατί δουλέψαμε πάνω σε αυτό, ξέρω τέλεια ότι οι μάσκες που τις βλέπουμε σε κάθε γωνιά (οπουδήποτε) δεν χρησιμεύουν σε τίποτα άλλο παρά στο να κάνουν αυτόν που τις φέρει κάπως αστείο και να του εμποδίζουν τη σωστή αναπνοή με όλα τα επακόλουθα.
Από καιρό εις καιρόν ο Dr. Walter Ricciardi (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) πέτυχε κάτι και για τις μάσκες είπε κάτι προφανές (https://www.youtube.com/watch?v=r0jEa7xjfGw): πέραν από κάποιες cascades,αυτοί δεν έχουν ανάγκη. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν αυτό που πάντα ξέραμε.


Τώρα οι κυβερνήτες της περιοχής επιδίδονται σε κούρσα σε αυτούς που είναι η πρώτη τάξη και δεν μπορούσαν να λείπουν η Βενετία και η Τοσκάνη. Αλλά εμείς οι Emiliani έχουμε έναν maitre κι ως τέτοιος, ο maitre δεν μπορούσε να μείνει πίσω : μάσκες για εμάς επίσης (https://www.regione.emilia-romagna.it/notizie/attualita/coronavirus-in-distribuzione-2-milioni-di-mascherine-per-i-cittadini-dell-emilia-romagna).
Ως απλός πολίτης που είμαι δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ τόσο απλά όσο απλός είμαι : αν οι μάσκες δεν εξυπηρετούν σε τίποτα (ΠΟΥ),γιατί ξοδεύεται δημόσιο χρήμα αληθινά αφειδώς για ν΄αγοραστούν; Έχουμε όλοι συνείδηση της κουλτούρας, της ευφυίας,της ικανότητας και κυρίως της ειλικρίνειας αυτών που αγόρασαν αυτές τις μάσκες, και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ένα centime δεν επέστρεψε κάτω από τα τραπέζια και κανένα πασχαλινό αυγό δεν θα φθάσει το ίδιο στους ανθρώπους του κράτους. (σσ. αναφέρεται στο ότι δεν υπήρξε θέμα μίζας ή διαφθοράς ή δωροδοκίας ή συναλλαγής κάτω από το τραπέζι). Οποιοσδήποτε εισαγγελέας που θέλει να ρίξει μια ματιά θα έχανε το χρόνο του.
Βέβαια, αν αυτή είναι η περίπτωση (και βεβαίως αυτή είναι η περίπτωση), ο Dr. Ricciardi, μιλώντας ex cathedra και θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία , δεν μπορεί να επιφορτιστεί το βάρος που κουβαλάει. Επομένως,το σύμφωνο transversal για την επιστήμη δεν μπορεί να εμποδιστεί να λανσάρει τις strales του πάνω του και η εισαγγελία οφείλει να είναι σε συναγερμό (ειδοποιημένη) : Ο ΠΟΥ συμμάχησε με τον ιό.
Το παραδέχομαι :τα έχω χάσει και συμπερασματικά επ’ ωφελεία αυτών οι οποίοι όπως εγώ έχουν μια μέτρια παιδεία και μια ικανότητα ακόμη πιο μέτρια εξηγήστε μου : δεδομένου ότι οι δύο θέσεις δεν μπορούν να είναι αόριστα συμβατές, ποιος έχει δίκιο;
dimpenews.com

 https://www.triklopodia.gr