Δευτέρα, Μαΐου 11

Μελλοντικό σοκ ! 2016-2020 : Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει! ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμαστείτε… ο κόσμος σας πρόκειται να μετατραπεί!
Οι Έξυπνοι Αμερικανοί «ξυπνούν» σταδιακά στην πραγματικότητα της ηγεσίας του έθνους μας και της οικονομικής κρίσιμης κατάστασης.
Οι παγκοσμιοποιητές είναι εντελώς παράνομοι και ετοιμάζονται να συλλάβουν και να ρίξουν στη φυλακή όποιον εμποδίσει να εκπληρωθεί το σχέδιό τους.


Κάθε δημοσιογράφος που προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια ειλικρινή έρευνα θα συλληφθεί και θα φυλακιστεί. Όλα αυτά θα προηγηθούν μια σταδιακή επίθεση FALSE FLAG που θα περιλαμβάνει χημικά, βιολογικά ή / και ΠΥΡΗΝΙΚΑ όπλα. Το 2020, μπορείτε να πείτε «αντίο» στα όπλα που έχετε στη κατοχή σας.



Αυτό θα οδηγήσει σε απόλυτο χάος και αναταραχή στην Αμερική. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας, συνεχίστε να διαβάζετε…

Μην ανησυχείτε, η κηδεία του δολαρίου έρχεται καθώς έρχεται  ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Πρώτα θα είναι το 2020 – μια εποχή απίστευτου σκοταδιού που θα κατεβεί στον αμερικανικό λαό και μάλιστα στον κόσμο! Οι συνέπειες του τι έρχεται για τον μέσο Αμερικανό δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικές, ωστόσο πολλοί ακόμα δεν έχουν καμία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί.

Κλείσιμο τραπεζών, ταραχές, καύση πόλεων, λιμοκτονία, χάος, στρατιωτικός νόμος, δήμευση όπλων, στρατόπεδα FEMA, καταργήθηκαν τα συνταγματικά δικαιώματα, εξαγορές από παγκοσμιοποίηση, ασθένειες, απελπισία, συμμορίες, ανομία, έγκλημα και πολλά άλλα σύντομα θα εκτυλίσσονται.

Προσθέστε σε αυτό τη βεβαιότητα των επερχόμενων περιφερειακών / Μέσης Ανατολής, πολέμων που περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στην αρχή του 3ου παγκόσμιου πολέμου.

Οι περισσότεροι έχουν ακόμη άγνοια καθώς παρακολουθούν τις ειδήσεις από τα NBC, ABC, CBS, FOX και CNN.

Η μείωση του πληθυσμού μόνο στην Αμερική προβλέπεται να είναι 80%. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ένα ποσοστό επιβίωσης 20% ή περίπου 65 εκατομμύρια Αμερικανοί θα ζουν μέχρι το έτος 2025. Εάν ζείτε στην Αμερική σήμερα, οι πιθανότητες επιβίωσης να δείτε το έτος 2025 είναι ακριβώς 1 στα 5.Συγκλονιστικό!

Προσευχηθείτε, εμπιστευτείτε τον Θεό για τη ζωή σας, προετοιμάστε, χρησιμοποιήστε τη σοφία, αποκτήστε εξειδίκευση στις απαραίτητες συναλλαγές εργασίας, αποθηκεύστε λίγο φαγητό, νερό, μετρητά, όπλα, χρυσό, προϊόντα περιποίησης, μπαταρίες, βιβλία, φάρμακα και συνεχίστε να συλλέγετε αληθινές πληροφορίες προτού γίνει παράνομο.

Όταν έρχεται η ΑΠΟΦΑΣΗ… ο θάνατος και η καταστροφή είναι το αποτέλεσμα. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι από τις στάχτες γεννιέται η αναβίωση. Προσευχήσου για ένα υπόλοιπο πιστών, πατριωτών και πολεμιστών, που θα σηκωθούν και θα πάρουν τη χώρα μας πίσω από τους άθλιους άθεους παγκοσμιοποιητές και θα επιβεβαιώσουν την αμερικανική χριστιανική μας κληρονομιά. Προσευχηθείτε για μια πραγματική αναβίωση για να ξυπνήσετε τις σκοτεινές καρδιές που έχουν συλληφθεί από αυτήν την κακή γενιά.

THE LAST DAY

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


 https://www.triklopodia.gr/