Πέμπτη, Μαΐου 28

Χριστίνα Παππά: Είμαι 4 χρόνια μόνη μου, δεν έχω βγει κανένα ραντεβού

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι τα βρήκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον χαρακτηρισμό «αφελής»Χριστίνα Παππά: Είμαι 4 χρόνια μόνη μου, δεν έχω βγει κανένα ραντεβού
Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Χριστίνα Παππά επέστρεψε φέτος, μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US. Ωστόσο, δεν παρέμεινε πολύ, αφού αποχώρησε νωρίς από το show του Open. Μάλιστα, στην τελευταία της εμφάνιση η ηθοποιός κι επιχειρηματίας έπαθε κρίση πανικού.
Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού, εξήγησε τι έγινε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον χαρακτηρισμό «αφελή», ενώ
αποκάλυψε πως στην προσωπική της ζωή είναι μόνη τα τελευταία 4 χρόνια.
«Προς το τέλος της καραντίνας με έπιασε κρίση πανικού. Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία. Έχω κάνει ό, τι εξέταση θέλεις σε πνευμονολόγο, καρδιολόγο και δυστυχώς και σε ψυχολόγο πήγα. Νιώθω ότι κόβεται η αναπνοή μου και ότι μένω. Την πρώτη φορά που με έπιασε ξαφνικά, ήταν όταν ήμουν μέσα στο J2US. Επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που φοβάμαι, είχαν πει για τους κλειστούς χώρους και τα aircondition και φοβήθηκα. Ταλαιπωρήθηκα, νόμιζα ότι πεθαίνω», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Δεν είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη να είμαι για παραπάνω επεισόδια στο J2US, είχα πει ότι δεν θέλω να συμμετέχω παραπάνω, γιατί αυτό έγινε πριν τον κορονοϊό και εγώ έπρεπε να φύγω να πάω στη Μύκονο. Δεν υπήρχε συμφωνία ότι θα με κρατούσε “X” επεισόδια. Θα πάω εγώ εις βάρος άλλων συμπαικτών να πω να με κρατήσετε; Χριστίνα με λένε εμένα, όχι με άλλα ονόματα, αυτό είναι για άλλους…».
Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε: «Το “αφελής” που είπα για την Κωνσταντίνα ήταν με την καλή έννοια. Πολλές φορές το λέω και για τον εαυτό μου… Γιατί παίρνουμε για κακό την έννοια του αφελή; Είναι κολακευτικό να πεις σε κάποιον ότι έχει την αφέλεια του παιδιού… Με την Κωνσταντίνα τα έχουμε βρει τώρα, είχε κάνει κάτι που εμένα δεν μου άρεσε, το παραδέχτηκε».
Για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά νιώθω ότι κάτι έρχεται… Ξέρω πως είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω βγει κανένα ραντεβού».