Κυριακή, Μαΐου 24

Χείμαρρος ο Παπαργυρόπουλος για τη ζωή του και την δουλειά του: Σπούδασα στα μεγαλύτερα…

Χείμαρρος ο Παπαργυρόπουλος για τη ζωή του και την δουλειά του: Σπούδασα στα μεγαλύτερα...
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας, σε μία σπάνια εξομολόγηση, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του βήματα στη νύχτα, τα χρόνια του στην Αμερική, αλλά και την περίοδο της δικτατορίας.

«Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα π...ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα… Πήγα στη Βραζιλία, στο Περού… Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Και μπήκα στην περίπτωση», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Μετά ήρθε η δικτατορία, βρέθηκα μέσα στα γεγονότα… στη δικτατορία αυτοεξορίστηκα, ήμουν ποινικός κρατούμενος. Βρέθηκα μέσα στις φυλακές και μετά έφυγα στην Αμερική».
Για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Έχω μαζέψει και 15 χρόνια φυλακή… Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Απλά μέσα στη δουλειά αυτή έπαιρνα κι εγώ μία, έδινα κι εγώ άλλη μία… Πρόλαβα και τη δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Με πολλούς… Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική.. τότε ήταν μία τάση οι αντιστασιακοί… δεν ήμουν αντιστασιακός. Έφυγα, ξαναγύρισα, έγινε στην Ελλάδα μία αναδόμηση… πέτυχα κι εγώ, έφτιαξα μια περιουσία…».
Για τις γυναίκες είπε μεταξύ άλλων: «Τις αγαπούσα τις γυναίκες… ποτέ δεν τις υποτιμούσα… ένας άνδρας που μιλάει για μια σχέση του που δεν έχει γίνει γνωστή δημοσίως, είναι “καραγκιόζης”».
Για να αποκαλύψει λίγο παρακάτω ότι τον απέρριψε η Μελίνα Μερκούρη: «”Έφαγα” πόρτα… Χι… στην Αμερική…».
Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο από το 38 λεπτό:https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/6310590/cheimarros-o-papargyropoylos-gia-ti-zoi-toy-kai-tin-doyleia-toy-spoydasa-sta-megalytera