Παρασκευή, Μαΐου 22

Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι ..

Λόγω της επιβαλλόμενης μάσκας, θα πρέπει να έχουμε καλύτερη αναγνωρισιμότητα ταυτότητας ατόμου, κι όχι πλέον προσώπου....

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς - Συγγραφέας
«..και πριν το τέλος του χρόνου θα έχει προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες.
Δεν θα έχουν απλά μία φωτογραφία και μερικά στοιχεία κατόχου, αλλά θα ενσωματώνουν την πιο εξελιγμένη υποδομή με ψηφιακές υπογραφές.
Η οποία θα επιτρέπει ΚΑΙ την λεγομένη απομακρυσμένη ταυτοποίηση.
Θα μπορούν έτσι οι πολίτες με ασφάλεια να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες από το σπίτι τους για την δουλειά τους.
Και στους πρώτους μήνες του 2020 θα είναι έτοιμη επίσης σε πιλοτική εφαρμογή η ηλεκτρονική πύλη gov.gr.
Η κεντρική γέφυρα αλληλεπίδρασης του πολίτη με το κράτος.
Σε πρώτο επίπεδο θα συγκεντρωθούν εκεί υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε πολλές διάσπαρτες πλατφόρμες.
Σταδιακά όμως η πύλη αυτή θα αποτελέσει το κύριο σημείο επαφής του πολίτη με το κράτος, τόσο για πληροφορίες όσο και για υπηρεσίες που μέχρι σήμερα απαιτούνε φυσική παρουσία.
Και στις αρχές του 2020 η κυβέρνηση θα παρουσιάσει την εθνική της στρατηγική για τα δίκτυα 5G με δημοπράτηση και του σχετικού φάσματος μέχρι το τέλος του 2020».
Κυρ. Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της 6ης Kατοχικής Kυβέρνησης της Ελλάδος σε ανακοινώσεις του από την Έκθεση της Θεσσαλονίκης το 2019.
Την 6η Μαΐου 2010
έπαψε το δημοκρατικό πολίτευμα από το πραξικόπημα της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας.
Η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος σε Δικτατορία, με σφετερισμό εξουσίας της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, όπως ορίζεται από το άρθρο 1 του Συντάγματος.
Τα κόμματα, οι κυβερνήσεις και οι βουλευτές την παρούσα εποχή του Μνημονίου θεωρούνται «μη δημοκρατικά», «μη νόμιμες» και «δοσίλογοι», επειδή έχουν παραβιάσει ότι θεωρεί νόμιμο το Σύνταγμα, που το ακύρωσαν.
Οποιαδήποτε κυβέρνηση μαριονέτα που ψηφίζεται από τότε μέχρι σήμερα είναι εκτός συνταγματικής τάξης.
Η νομιμότητα της ζωής έπεσε απ’ ό,τι προέβλεπε το Σύνταγμα ως «νομιμότητα» και περάσαμε στο Δικτατορικό καθεστώς.
Το οποίου όλοι γίνονται μάρτυρες σε κάθε απλή καθημερινή τους άσκηση ζωής ως πολίτες με την βίαιη αντιμετώπιση που έχουν από τα «όργανα της τάξης» έως και τις αυταρχικές παράνομες ντιρεκτίβες της ΚΕΤ, ΔΝΤ και ΕΕ που θεσπίζονται παράνομα με αυθαίρετες και παράνομες «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» εναντίον των δικαιωμάτων του λαού από τις αυταρχικές και δίχως νομική υπόσταση κυβερνήσεις.
Μας την έφεραν με τον ιό.
Και λόγω της επιβαλλόμενης μάσκας, θα πρέπει να έχουμε καλύτερη αναγνωρισιμότητα ταυτότητας ατόμου, κι όχι πλέον προσώπου.
Το λεγόμενο «τσιπάκι» που θα ξεκινήσει από την «ηλεκτρονική» ταυτότητα ή από ένα είδος «ηλεκτρονικού» ωρολογίου προς χρήσιν άλλων υπηρεσιών για «υψηλόβαθμα» στελέχη κ.λπ, εξ ου και οι κάμερες στις τάξεις των σχολείων και των δρόμων πληθαίνουν ανησυχητικά για να παρακολουθούν τον πολίτη «βιομετρικά».
Μέχρι την τελική εμφύτευση στο σώμα της απρόσωπης «μάζας» ή της «πλέμπας» με το «πολυπόθητο» εμβόλιο, αφού μετετράπη η αξιοπρεπής ελληνική «μεσαία τάξη», η οποία προμήθευ(σ)ε όλους τους τομείς της Ελλάδος και Ευρώπης με έξυπνα, δραστήρια και δημιουργικά μυαλά, για να παραμείνουν από την μια οι χασομέρηδες, τα κομματόσκυλα, οι βολεμένοι, οι ανήμποροι και δυστυχισμένοι, κι από την άλλοι οι ολίγοι έξυπνοι κυνηγημένοι.
Η μεσαία τάξη στην Αγγλία όπου ζω δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με την σημερινή πλέμπα των σημερινών ευρωπαϊκών χωρών της Μεσογείου.
Η Ελλάδα είναι το πρώτο πειραματόζωο παγκοσμίως λόγω του DNA του ξεχωριστού γένους των Ελλήνων που βάλθηκαν να το μπασταρδέψουν με τα κάθε λογής κατακάθια που της (ξε)φόρτωσαν, και τώρα πειραματείζονται με τον «εμβολιασμό» στην αντίστοιχη διευθέτησή του.
Μετά το οικονομικό σοκ, αφού ο ελληνικός λαός παραπαίει, θα τα αποδεχτεί όλα.
Και στο πεζοδρόμιο να βγουν για «συλλαλητήριο», τους έχουν έτοιμο τον «αρχηγό», όπως με τους «αγανακτισμένους»!
Είναι πλέον χαϊβάνια όλοι τους, αφού η «ελευθερία» τους είναι υπό συνεχή αμφισβήτηση σύμφωνα με την διακήρυξη του ΟΗΕ το 1948.
Όταν δίνεις στίγμα πορείας για το πού θα πας, είσαι «δούλος» ή «φυλακισμένος».
Τον εμβολιασμό θα τον κάνει η επόμενη κυβέρνηση.
Το ανακοίνωσε κι ο Πάιατ, ο αμερικανός δάκτυλος της Παγκοσμιοποίησης που κυβερνά την Ελλάδα έξω από την επιρροή του Προέδρου Τραμπ.
Όποιος και να έρθει, τα ίδια θα κάνει, αφού τα αποτελέσματα των εκλογών μαγειρεύονται από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα αυτού που μετρά τις ψήφους.
Αν και όλα τα «κόμματα» που απαρτίζουν το … «Ξενοβούλιο» έχουν αναλάβει την ίδια απολύτως κατεύθυνση «πολιτικής», για να συμμετέχουν και στην Βουλή είτε διαφωνώντας ή συμφωνώντας με τα κατοχικά πεπραγμένα της!
Δεν υπάρχει πλέον ούτε ο Στρατός για να σώσει την αξιοπρέπεια της χώρας, όπως έκανε στην Αίγυπτο για να την σώσει από την τρομοκρατική ή «αραβική άνοιξη» της CIA των Μπους, Κλίντον και Ομπάμα.
Ακόμη κι η αστυνομία αντί να μαζεύει τα μπουλούκια των μεταναστών άνω των δέκα ατόμων, εξαντλεί την δύναμη της καταπιεστικής εξουσίας της στα κορόιδα του κοροδοϊού, τούς Έλληνες υπό εξαφάνιση!
ΣΧΟΛΙΟ : Εμείς σαν ιστολόγιο, πιστεύουμε ακράδαντα στα "προορηθέντα" του Αγίου Παϊσίου... Ότι δηλ. δεν θα επιτρέψει ο Άγιος Θεός μας σε τούτη τη φάση να πάρουμε το τσιπάκι... ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ...