Τρίτη, Μαΐου 12

Όλα οδηγούν με ταχείς ρυθμούς στην νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων...

Κι όμως η συντριπτική πλειοψηφία του λαου αρνείται να δει την νέα μαύρη πραγματικότητα...

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Δεν πιστεύω σε παγκόσμιες ημέρες εορτών και κουραφέξαλα.
Την μητέρα μου την αγαπάω και της το δείχνω 365 μέρες το χρόνο και έτσι έχω γαλουχήσει την κόρη μου να κάνει με τη μητέρα της.
Πάμε λοιπόν στα ουσιαστικά...
Πρώτο δεδομένο : Όσοι ασχολούνται με την οικονομία έστω και ερασιτεχνικά γνωρίζαμε εδώ και χρόνια ότι το πράγμα δεν πάει άλλο.
Δεύτερο δεδομένο : Στην Αμερική ο Τραμπάλας άρεσε γιατί μετά από κάποιες δεκαετίες έβαλε πάνω από όλα τον αμερικανό και τα προβλήματα του.
Έλυσε το πρόβλημα της ανεργίας (ποτέ στην ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων η Αμερική δεν είχε κάτω από 4% ανεργία) που λίγο πριν την υγειονομική κρίση έφθασε το 3,5%.
Δεδομένο τρίτο : Η ΕΕ δεν δουλεύει σωστά.
Ένα υδροκέφαλο σύστημα δήθεν τεχνοκρατών που όμως δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά με αποτέλεσμα κουμάντο να κάνουν τα συμφέροντα.
Από Ευρώπη των λαών εγινε Ευρώπη των ολιγαρχών και των συμφερόντων τους.
Είτε είσαι με τα γερμανικά συμφέροντα είτε πας στον Καιάδα.
Δεδομένο τέταρτο : Η Κίνα και ο άμεσος και έμμεσος παγκόσμιος έλεγχος που ασκεί.
Ακόμα και στην Αμερική.
Αυτή τη στιγμή η Κίνα μπορεί να δειχει ότι ελέγχει τα πάντα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει συσπείρωσει εναντίον της σχεδόν όλο τον πλανήτη.
Δεδομένο πέμπτο : Η συμμαχία των 5 Αγγλοσαξονικων κρατών (Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Καναδάς) γνώση και ως FVEV (FINE EYES) έχει ανεβάσει το level των παγκόσμιων επιχειρήσεων ηλεκτρονικής κατασκοπίας δημιουργώντας «ανησυχίες» στα υπόλοιπα κράτη.
Δεδομένο έκτο : Στο παγκόσμιο παιχνίδι (βασικοί παίχτες Αγγλοσάξονες, Ρώσοι, Κινέζοι) προσπαθούν να μπουν και άλλοι (γερμανοτουρκικη συμμαχία, Ινδοί, Ιάπωνες, Β. Κορεάτες, Ισραήλ, Γαλλία κλπ) με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα βαλμένο σε χύτρα ταχύτητος με βουλομενη βαλβίδα άρα έτοιμη να σκάσει.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και ενώ ο πλανήτης βρίσκεται μια ανάσα από έναν παγκοσμιο πόλεμο ξαφνικα έρχεται ένας ιός.
Όσοι γνωρίζουν πως λειτουργεί το παγκόσμιο πραγματικό χρηματοοικονομικό σύστημα ξέρουν ότι ο ιός για κάποιους ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού.
Μέσα σε πέντε μήνες άλλαξε τη ροή της παγκόσμιας ιστορίας, έδωσε την ευκαιρία στους χειριστές του παρασκηνίου να βγάλουν από το συρτάρι ότι σχέδιο είχαν και δεν είχαν ετοιμάσει δεκαετίες τώρα και απολαμβάνουν τα οφέλη ενός παγκόσμιου πολέμου χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα.
Μιλάμε δλδ για τη μεγαλύτερη πατέντα των τελευταίων 75 χρόνων, με αποτέλεσματα εφάμιλλα του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, που ενώ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν μπαμ από μακριά η συντριπτική πλειοψηφία του λαου αρνείται να δει την νέα πραγματικότητα, νομίζει ότι η ζωή του θα είναι όπως την 31η Δεκεμβρίου 2019, τη μέρα δλδ που η Κίνα έκανε την πρώτη επίσημη παραδοχής ύπαρξης του ιού.
Παρότι το σύστημα ξεβρακώνεται όλο αυτό το διάστημα και όλα οδηγούν με ταχύ Ρυθμό στην νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων εμείς οι αδαείς τσακωνόμαστε με το αν ο ιός είναι υπαρκτός ή όχι, αν θα κάνουμε το εμβόλιο ή οχι (χθες βράδυ μιλούσα με έναν καθηγητή ιατρικής και μου είπε πως αν υπάρξει αποτελεσματικό εμβόλιο για έναν ιό, που όταν τους κάνεις επίθεση συμπεριφέρεται σαν κατάσκοπος, τότε θα γίνει διαστημανθρωπος στον Άρη δλδ ταξίδι χωρίς επιστροφή), αν θα πάμε στην πλατεία ή στην παραλία, αν θα πεινάσουμε κλπ.
Ασχολούμαστε δλδ με το σημερα, ενώ την ίδια ώρα καταδικάζεται το δικό μας αύριο.
ΠΗΓΗ ΦΒ
 https://shmantikanea.blogspot.com