Σάββατο, Μαΐου 16

Το παιχνίδι της διαστρεβλωμένης Δημοκρατίας...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δείτε τώρα, πώς παίζεται το παιχνίδι της διαστρεβλωμένης Δημοκρατίας.
- Απαγορεύονται οι κάμερες στην Ευρω-ομάδα, που αποφασίζει για τις τύχες μιας χώρας και ενός λαού και επιβάλει όσα και όποια μέτρα θέλει. Για μερικούς "δημοκράτες", απαγορεύονται και οι δημοσιεύσεις των μαγνητοφωνημένων συζητήσεων, ακόμα κι αν αυτό το συνονθύλευμα των καρχαριών είναι...
εντελώς παράνομο!
- Απαγορεύεται η κάμερα, σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις πολιτικών αρχηγών, ακόμη κι αν συμμετέχουν όλοι!
- Απαγορεύεται η κάμερα, στις συζητήσεις της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, όπου συμμετέχουν πολιτικοί, Τραπεζίτες, δημοσιογράφοι, όλων των επιλεγμένων χωρών και οι αποφάσεις, οι σχεδιασμοί τους και τα πεπραγμένα τους αφορούν σε όλον τον κόσμο.
- Απαγορεύονται οι κάμερες στις συνεδριάσεις των G-7, των G-20 και οποιωνδήποτε ακόμη, G, M, V, που αφορούν, επίσης, στους λαούς του κόσμου.
- Υπάρχει αυστηρή σύσταση, να μην εκθέτουμε τα παιδιά μας με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην γίνουν αντικείμενα πορνογραφικών επιδιώξεων διεστραμμένων.
Ε!
Όλα αυτά, που καμία σχέση δεν έχουν με "εθνική ασφάλεια" και " κρατικά μυστικά", δεν ενοχλούν καμία "δημοκρατική" εξουσία, αλλά και πολλούς πολίτες που τρώνε το παραμυθάκι της.... Δημοκρατίας, ή της....διαφάνειας!
Και που δεν ενοχλούνται, από τις κάμερες στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και σε λίγο, στα σπίτια μας!
Με όποια δικαιολογία!
Καλό ξημέρωμα!


 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com