Τρίτη, Μαΐου 26

Αυτός ο επιχειρηματίας δωρίζει στη Μύκονο Αεροπλάνο διακομιδής ασθενών

Φλωριος Ασημομυτης

Υποκαθιστά τον ανύπαρκτο ρόλο της πολιτείας και του σημερινού δημάρχου

Ούτε φυσικά το κράτος, ούτε η ελληνική κυβέρνηση, αλλά ούτε και ο σημερινός δήμαρχος της Μυκόνου Κουκάς κάνουν τόσα για το νησί τους, όσα ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης και το Ιδρυμα του.
Αυτή τη φορά ο κ. Ασημομύτης ανακοινώνει την δωρεά δικινητήριου αεροσκάφους διακομιδής ασθενών.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση
Μύκονος, Σάββατο 23 Μαΐου 2020
ΑΠΟ: Ίδρυμα «Florios Mykonos Foundation» μέσω του ιδρυτή Ασημομύτη Φλώριου
ΠΡΟΣ: Δήμο Μυκόνου

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση πρόθεσης Δωρεάς Δικινητήριου Αεροπλάνου διακομιδής ασθενών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια των δράσεων υπέρ της εσωτερικής ενίσχυσης των υποδομών και των παροχών του τόπου μας, ο οποίος πασχίζει να στηθεί στα πόδια του και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της μετά-πανδημίας εποχής, με μεγάλη μας χαρά και με αισιοδοξία για το αύριο, ανακοινώνουμε την Πρόθεσή μας για τη
Δωρεά Ενός Δικινητήριου Αεροπλάνου διακομιδής ασθενών
Πρόκειται για Αεροπλάνο-Ασθενοφόρο το οποίο θα βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Μυκόνου, με διαθεσιμότητα 24ώρες το 24ωρο. Θα μπορεί να εξυπηρετεί τα επείγοντα περιστατικά με αμεσότητα, παρακάμπτοντας πλέον τις αναμονές για τις έκτακτες αερο-διακομιδές σοβαρών περιστατικών, που πολλές φορές αποδεικνύονταν μοιραίες. Ο κάθε Μυκονιάτης και επισκέπτης του νησιού μας, θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή, τη δυνατότητα χρήσης του.
Η συνεισφορά επιχειρηματιών και φίλων, στάθηκε καθοριστική για ακόμα μία φορά και έτσι από κοινού, με τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας, προχωρούμε στην κίνηση αυτή, ώστε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στο όραμά μας για μία Μύκονο Ασφαλή και Υγιή.
Επενδύουμε στην Υγεία, σε μία εποχή που η αβεβαιότητα κυριαρχεί στην καθημερινότητα, στοχεύοντας στην δημιουργία εστιών αναζωπύρωσης του αισθήματος ασφάλειας, τόσο των Μυκονιατών όσο και των επισκεπτών μας. Σε έναν τόπο, όπου η έλλειψη νοσοκομείου αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του, προσπαθούμε να ενισχύσουμε, έστω περιφερειακά, τον πάσχοντα τομέα της Υγείας, έως ότου καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε και το επόμενο βήμα μας, το οποίο αφορά την ίδρυση Νοσοκομείου.
Προσβλέπουμε στην ανάδειξη της Μυκόνου ως έναν Ασφαλή Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό, με επέκταση της τουριστικής περιόδου σε 12μηνη και με, σε βάθος χρόνου, δημιουργία υπεραξίας των επιχειρήσεων, οι οποίες θα μπορούν να θέτουν υψηλότερα στάνταρ λόγω ανασυγκρότησης των υποδομών και εκσυγχρόνισης των παροχών.
Έχουμε όραμα – Μιλάμε με έργα –
Σεβόμαστε τον τόπο
Με εκτίμηση για το Ίδρυμα,
Φλώριος Ασημομύτης