Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Διαμαρτυρία κατά της μεταφοράς λαθρομεταναστών μουσουλμάνων από τη Λιβύη - «Μητσοτάκη, δεν θα μεταφέρεις τον ISIS στην Κρήτη».


Η πρώτη διαμαρτυρία των Κρητικών κατά της μεταφοράς στο νησί παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» έγινε χθες.
Σε σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της φιλοξενίας «των ηττημένων στη Συρία και Λιβύη στρατευμάτων του ISIS στην Κρήτη», προχώρησαν Κρητικοί, που βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Σούδας.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονταν τα εξής:
«Καλημέρα Συνέλληνες!
Σήμερα στις 12 το μεσημέρι όλοι μαζί στο λιμάνι της Σούδας, θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, με τη σιωπηλή παρουσία μας, σε ντόπιους και ξένους, που επιχειρούν να μεταφέρουν τα ηττημένα στη Συρία και Λιβύη στρατεύματα του ISIS στην Κρήτη.Δεν θα ανεχτούμε να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν. Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του, πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ακατανόητες, αλλά ευθείες και επίσημες απειλές διεκδίκησης των τριών νομών της Κρήτης, από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.
Λίβυοι «πρόσφυγες” δεν υπάρχουν, όπως δεν υπήρξαν και τότε που οι Ευρωπαίοι “ανθρωπιστές” βομβάρδιζαν επί μήνες τη Λιβύη δολοφονώντας πολλές χιλιάδες αθώους. Οι ίδιοι, που σήμερα προωθούν και χρηματοδοτούν τη μεταφορά και εγκατάσταση των ηττημένων από τον στρατό και λαό της Λιβύης τζιχαντιστών, σε ξενοδοχεία του νησιού μας.
Η σημερινή παρουσία μας στο λιμάνι της Σούδας, θα είναι ειρηνική και σιωπηλή. Μικρόφωνα και ντουντούκες δεν θα επιτραπούν.
Τυχόν προσπάθεια παρεκτροπής, καπελώματος και αυτοπροβολής από πιθανούς προβοκάτορες, θα αποτραπεί από τους εκατοντάδες υπεύθυνους εθελοντές περιφρούρησης.

Η εκεί παρουσία μας θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Ζήτω η αδούλωτη Κρήτη!»

Οι φόβοι ων Κρητικών είναι δικαιολογημένοι, αφού πολλοί πρώην ισλαμιστές του ISIS τους οποίους έφερε η Τουρκία από τη Συρία και μάχονται στο πλευρό της Τρίπολης, έχουν περάσει στην Ευρώπη.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/05/isis.html