Παρασκευή, Μαΐου 1

Η Φαίη Σκορδά έστειλε τον σύντροφό της να αγοράσει ψάρια και οι παπαράτσι έβγαλαν… λαβράκι! (video)


Ένα απίθανο περιστατικό αποκάλυψε χθες η οικοδέσποινα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, το οποίο αφορούσε τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο.

Τη στιγμή που ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης έδειχνε τη συνταγή «ψάρι πλακί με πατάτες στον φούρνο» και αναφέρθηκε στο κατάστημα που τους προμήθευσε το φρέσκο ψάρι, τότε,
ξαφνικά, της ήρθε μια αναλαμπή! «Είναι αυτό στη Βάρης – Κορωπίου; Αυτό είναι; Που πήγε ο έρμος ο Νίκος, τον έστειλα να πάρει ψάρια και τον έβγαλαν φωτογραφία;» αναρωτήθηκε με… σιγουριά η παρουσιάστρια!

Το σχόλιο δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Έρμος είναι που τον έστειλες να πάρει ψάρια, όχι που τον έβγαλαν φωτογραφία» είπε αστειευόμενος, αλλά απάντηση δεν πήρε. Η full in love Φαίη Σκορδά θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά και ο έρωτας για τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο δεν την αφήνουν! Όταν βρίσκει αφορμή, μια αναφορά στο όνομά του την κάνει… για να χαίρεται κι ο έρμος!

Δείτε επίσης: «MasterChef»: Η Κατερίνα Λένη εκτόξευσε πυρά για την Μαρλέν Γρυντάκη και την Ντέμη Γεωργίου (video).tromaktiko.org