Τετάρτη, Ιουνίου 17

Με 280 νέα κρούσματα θα κάνουν πάλι lockdown; Σας δουλεύουν άγρια επι μήνες.


Δεν θα σας εξηγήσω πόσο άσχετοι είναι σήμερα. Θα σας δείξω σε τί αδιέξοδο ευρίσκονται οι ευρωπαίοι που ψηφίζετε.
Mε το lockdown o μέγιστος αριθμός των παρόντων ασθενών έφτασε τους 1860. Ο Μητσοτάκης αντί να περιμένει την παραπάνω καμύλη να φτάσει στο “έδαφος” όπως έκανε η Κίνα [εικ. 2], αποφάσισε να ανοίξει τα μέτρα (πράσινη περιοχή στην εικ.1). Στη συνέχεια βλέπετε την ίδια καμπύλη που αφορά την Κίνα και την Ιαπωνία [εικ.3].


Eπι 45 ημέρες δεν έγινε κανένας καλά ασθενής στην Ελλάδα [εικ. 4]. Μοναδικό φαινόμενο διεθνώς. Τυχαίο όμως; Aληθινό ή παραμύθι; Αληθινό δεν είναι. Είναι αδιανόητο τις τελευταίες 45 ημέρες να μην έγινε καλά ούτε ένας ασθνεής! Εντύπωση προκαλεί επίσης πως την ημέρα (1) στην Ελλάδα έγιναν καλά ξαφνικά 100 ασθενείς, την ημέρα (2) 200 ασθενείς και την ημέρα (3) 500 ασθενείς [εικ. 4].
Τα δεδομένα όλα βασίζονται στα δεδομένα που η κυβέρνηση στέλνει στο παν/μιο John Hopkins, USA. Παρατηρείστε πως η Ελλάδα πήρε μέτρα ένα μήνα μετά την Ιαπωνία.

Και διερωτάται κανείς… Γιατί δεν έχει γίνει καλά κανείς επι ενάμισυ μήνα στην Ελλάδα;
O ένας λόγος είναι αμνησία για να αγορασθούν εμβόλια, γιατί αν ήταν όλοι καλά, ποιός θα τα δοκίμαζε; O Μόσιαλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Στη περίπτωση αυτή θα βοηθούσε ένα νέο συνολικό lockdown. Για την ύπαρξη μεγαλύτερου αριθμού θυμάτων/εμβολίων θα χρειαζόταν ο τουρισμός αλλά και ειδικά μέτρα άνευ ουσίας, όπως αυτά τα οποία επιβάλλουν.
Νορμάλ ΠΡΑΣΙΝΗ καμπύλη
SNAGHTML6153a6
Για σύγκριση σας δείχνω την εξέλιξη μιας νορμάλ πράσινης καμπύλης για την Ιαπωνία [εικ. 5]. Απο αυτήν παράγεται με αφαίρεση απο τη κίτρινη γραμμή, της πράσινης και της κόκκινης η [εικ. 3]. Το αυτό αφορά και την [εικ.1] που παράγεται απο την [εικ. 4] και που αφορά την Ελλάδα.
ΙΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
Δεν είναι τυχαίο πως είναι τόσο κακά τα ειδικά μέτρα που επιβάλλουν οι άσχετοι, που τα Ελληνικά αεροδρόμια δεν θεωρούνται μέσα στα ασφαλή αεροδρόμια διεθνώς για κορωναϊό σε αντίθεση με αυτά της Τουρκίας, του Ιράν και άλλων κρατών (βλέπετε εδώ, έχω κρατήσει pdf απο αυτό αλλά και απο τα Fake Ellinika Hoaxes του Μόσιαλου, του Μεγάλου, όπου οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εκεί λένε, πως δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο). Ποιός όμως να τα επιβάλλει; Δεν θέλουν και δεν μπορούν! 
ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΕΣ;

Και έχεις και αυτούς να παίζουν τους καταδότες της κατοχής.
Απορώ πως ο Donald Trump αφήνει το Facebook να παραβαίνει το Αμερικανικό σύνταγμα, που επιτρέπει την ελευθερία έκφρασης μιλώντας για νόμους κοινότητας και τρίχες. Η ανεξάρτητη Αμερικανική δικαιοσύνη τη χαρίζει στο facebook όπως στη Νovartis της ΝΔ, λόγω χλωροκίνης;
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΓΚΑΦΕΣ
image
Μετά τη γκάφα με το συνωστισμό στην Ομόνοια, χωρίς μέτρα προστασίας για το κορωναϊό, το ιερό μωρό της Ρόζμαρυ ξαναχτύπησε. Δέστε το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε στην Ομόνοια, όταν χωρίς μελέτη, αποφάσισε να κάνει μέρος των λεωφόρων, πεζόδρομο για περασάδα... Ο Γκούφης πάλι θα ζητήσει συγγνώμη, όπως έκανε μετά απο αυτό που έκανε στην Ομόνοια; Θα ζητήσει συγγνώμη και για όσα κάνει στο μεταναστευτικό χάριν των ευεργεσιών του Σόρος;
Το άλλο ιερό μωρό ο Δημητριάδης έχει ειδικότητα σε offshore και κληρονομική σχέση με τις ΜΚΟ του Σόρος απο τη μάνα του, Κατερίνα Μητσοτάκη. Κατά τα άλλα πάμε Χάγη, με δεδομένη τη συνεκμετάλλευση στην αλιεία με την Ιταλία στην δήθεν “Αποκλειστική” Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Υπάρχει 2ο Κύμα;
Oχι. Το αρχικό συνεχίζεται. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανίζεται σαν δεύτερο κύμα αλλά δεν είναι.
Διαδίδουν τον ιό οι ασυμπτωματικοί;
Nαι. 100-600 σωματίδια ιού αρκούν για να υπάρξει μόλυνση. Αυτό σε συνδιασμό με τη θεωρία πιθανοτήτων μας τα λέει όλα. Σημειώστε πως ασυμπτωματικός είναι κάποιος που δεν παρουσιάζει έντονα τα γνωστά πρώτα συμπτώματα.
Μελετείστε και προηγούμενα άρθρα μου στο ιστολόγιο σχετικά με τον κορωναϊό, όπως αυτά εδώ και εδώ.
Προφανώς ήμουν και είμαι υπέρ της εφαρμογής ειδικών μέτρων εξαρχής. Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα με δαύτους και τα ΜΜΕ του καρτέλ των τριών εφοπλιστών που τους κάνουν πλάτες.
Σε πόσο καιρό το νέo Lockdown;
Mε τον παρόντα ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων και αν δεν αλλάξουν τα ανωτέρω δεδομένα σε 3-4 εβδομάδες σας βλέπω να παραθερίζετε μέσα! Εκτός αν σε λίγες ώρες ανακαλύψουν κάποιους που έγιναν καλά και δεν τους έχουν κατά λάθος καταγράψει.
Ποιά είναι η σημασία του αριθμού 1860;
Ο αριθμός 1860 αποτελεί ένα άνω όριο αριθμού ενεργών ασθενών, που αν ξεπερασθεί – με τη δική τους λογική και τις ικανότητες – θα υπάρξει νέο lockdown. Σε άλλη περίπτωση και άλλοι μαζί με εμένα θα πούν  μελλοντικά αν ο αριθμός των ενεργά ασθενών ξεπεράσει τους 1860 χωρίς νέο Lockdown,
  1. γιατί επι δύο μήνες υπήρχε lockdown και όλοι ήταν μέσα, όταν με τα ειδικά μέτρα TΟΤΕ οι ενεργά ασθενείς ΘΑ είναι περισσότεροι απο 1860;
  2. γιατί φέρνουμε τουρίστες και “επενδυτές” και δεν τους δειώχνουμε; Πάλι αυτοί έξω και οι χαζοί μέσα; κοκ…
  3. μήπως πριν ξαναμπεί γενικό Lockdown γίνουν εκλογές και του Μητσοτάκη δεν του το έχουν πεί;
Ελπίζω να καταλάβατε πόσο απατεώνες και ηλίθιοι καλά οργανωμένοι είναι. Πολύ χαμηλό επίπεδο όμως. Ποδαρίλα…
ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΤΣΙ-ΜΠΟΥΡΤΣΙ-ΝΕΑ ΙΜΙΑ και ΛΟΥΛΑΣ

Εγώ να δείς… τι ετοιμάζω.
Mητσοτάκη είσαι ήδη στη πίστα και σε βλέπουν όλοι. Για χόρεψε… Μπορείς;

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/06/280-lockdown.html