Δευτέρα, Ιουνίου 22

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜ@ΛΙΑΡΑΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ..! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ…

Pictures3-2
Η υπεράσπιση της 33χρονης που απήγαγε και κρατούσε για 44 ώρες τη 10χρονη μαθήτρια από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης αναμένεται να ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν είχε σώας τας φρένας.
Παράλληλα ο κ. Νουλεζας καταφέρθηκε σε βάρος των συνηγόρων κατηγορίας της 33χρονης, σημειώνοντας ότι κάθε μέρα επιχειρούν να προσθέσουν και νέες κατηγορίες (σ.σ.: όπως αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας) στη δικογραφία, κάτι για το οποίο, όπως είπε, η Ανακρίτρια έχει
παντελή άγνοια. «Θέλω να σημειώσω τις απρεπείς ανακοινώσεις συναδέλφων μου στο Διαδίκτυο. Η κ. Ανακρίτρια μας είπε ότι θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση. Εκεί που η εντολέας μου φταίει, θα τιμωρηθεί. Πρέπει πρώτα να διαφυλάξουμε τη μαθήτρια. Η πελάτισσα μου μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη. Δεν αλλάζουμε την υπερασπιστική μας γραμμή. Η εντολέας μου, όταν κατέθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τώρα είχε διαύγεια» σημείωσε ο κ. Νουλεζας.
Η 33χρονη πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 11:00. Για να πάρει τη νέα προθεσμία για την απολογία της, η υπεράσπισή της έθεσε το επιχείρημα της εισαγωγής της σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και τι γεγονός ότι έχει επιβαρυνθεί σημαντικά η σωματική και ψυχολογική της υγεία.
Εξάλλου, στην κατηγορούμενη ασκήθηκε και νέα κατηγορία, αυτή της κατοχής των ναρκωτικών που φέρεται να έδωσε στο παιδί. Μιλώντας έξω από το δικαστικό μέγαρο στους εκπροσώπους του Τύπου, ο δικηγόρος της 33χρονης ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι η εντολέας του είναι αυτή τη στιγμή ένα σωματικό και ψυχολογικό ράκος.
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας:
1.indd
.makeleio.gr/