Δευτέρα, Ιουνίου 22

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Σήμερα απευθύνω αυτή την επιστολή προς τους δύο πρώην πρωθυπουργούς επί Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σαν ΄Ελληνας πολίτης και ψηφοφόρος και έχω να τους πω τα εξής:
Κύριοι, και οι δυο σας χρηματίσατε αρχηγοί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στη συνέχεια οι ψηφοφόροι αυτής της ιστορικής παράταξης σας εμπιστεύθηκαν και σαν έκαναν πρωθυπουργούς. Δεν θα αναφερθώ ούτε στα σωστά ούτε στα σφάλματα που διαπράξατε ως πρωθυπουργοί.

Αυτά άλλωστε θα σας τα χρεώσει η ιστορία στο μέλλον για τον καθένα σας ξεχωριστά.Εκείνο που εγώ σήμερα θέλω να σας μιλήσω είναι για την «απουσία σας στο κόμμα και την απουσία σας στη Βουλή». Είσθε εκλεγμένοι βουλευτές από το λαό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ανήκετε στον αριθμό των 158 εκλεγμένων βουλευτών του κόμματος και πληρώνεστε κανονικά όπως όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές και έχετε όλα τα προνόμια των βουλευτών.
Από την ημέρα που παύσατε να είσθε πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί της Ελλάδας έχετε εξαφανισθεί, έχετε χαθεί. Πηγαίνετε στη Βουλή κάθεστε στα τελευταία έδρανα της παράταξης, ακούτε τους ομιλητές ή ψηφίζετε σε κάποιες ψηφοφορίες και μετά Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ε Σ Τ Ε.
 Θέλω να ρωτήσω, γιατί κάθεστε στα τελευταία έδρανα και όχι στα πρώτα, σαν βαρυσήμαντα στελέχοι του κόμματος; Γιατί δεν σας ακούει ο κόσμος να μιλάτε στο βήμα της Βουλής; Τι μουγγαμάρα είναι αυτή που έχετε και οι δυο σας; Γιατί δεν περιοδεύετε ανά την Ελλάδα, για να ενισχύετε το ηθικό των ψηφοφόρων, όπως κάνατε όταν σας ενδιέφερε η πρωθυπουργία; Γιατί ο λαός δεν βλέπει να στηρίζετε τον νυν πρωθυπουργό της παράταξης όπως θα έπρεπε; Γιατί μέσα στη παράταξη έχετε δημιουργήσει υποπαρατάξεις «Καραμανλικών» και «Σαμαρικών¨»; Τι θα πει αυτό; Στις εκάστοτε βουλευτικές εκλογές ο λαός Ψηφίζει την παράταξη που λέγεται ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν ψηφίζει υποπαρατάξεις.
 Με όλα αυτά που συμβαίνουν δίνετε τροφή στις φιλοκυβερνητικές και αντιπολιτευτικές εφημερίδες να σας κατηγορούν για διάφορα θέματα που δημιουργείτε εις βάρος της παράταξης με αποτέλεσμα ο κόσμος αρχίζει να ενοχλείται και να θέτει το ερώτημα, «αν αυτοί οι κύριοι κουράστηκαν γιατί δεν απομακρύνονται από την πολιτική και να έρθουν στη βουλή δύο νέοι βουλευτές που θα έχουν όρεξη να εργασθούν; Μήπως σκέπτονται το μισθό που θα χάσουν;»
Την απάντηση στο λαό της παράταξης κύριε Καραμανλή και κύριε Σαμαρά την αφήνω να την δώσετε εσείς προσωπικά με λεβεντιά, με καθαρά λόγια και όχι με μισόλογα
Κ.Π