Τρίτη, Ιουνίου 30

Λοιπό επικουρικό προσωπικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα loipoepikouriko.moh.gov.gr για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, πλην ιατρών, με κοινή υπουργική απόφαση που αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια.
Η εφαρμογή loipoepikouriko.moh.gov.gr θα είναι ανοιχτή για την κατάθεση αιτήσεων από σήμερα Τρίτη 30/6/2020 στις 13:00 έως και την Πέμπτη 9/7/2020 στις 24:00.

Διευκρινίζεται ότι ΔΕΝ θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά ΜΟΝΟ για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί από υποψηφίους.
Στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ θα βρείτε τις Οδηγίες και άλλα χρήσιμα αρχεία, όπως το αρχείο με τίτλο «ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΘΕΣΕΩΝ – ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ – 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020», το οποίο περιέχει τις θέσεις και τις ειδικότητες ανά ΥΠΕ που έχουν εξαντληθεί από υποψήφιους και είναι επιλέξιμες
Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά στο loipoepikouriko.moh.gov.gr μετά την απαραίτητη έκδοση της σχετικής προκήρυξης, η οποία θα ορίζει ουσιαστικά μόνο τις προθεσμίες υποβολή αιτήσεων, αφού πλην των αλλαγών στο άρθρο 1, ισχύουν όσα ορίζει για τη διαδικασία η ΚΥΑ του Φεβρουαρίου.
Η ΚΥΑ, που αποτελεί τροποποίηση της αντίστοιχης πράξης του Φεβρουαρίου, καθορίζει τη διαδικασία της πρόσληψης, αλλά και της κατάρτισης και τήρησης ηλεκτρονικών καταλόγων, της υποβολής αιτήσεων και ελέγχου δικαιολογητικών, των κριτηρίων, της μοριοδότησης και των προσόντων κατά κλάδο και ειδικότητα».
 aftodioikisi.gr