Τρίτη, Ιουνίου 16

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ! ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΖΑΠΛΟΥΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ – Ο “ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ” ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

papadimoulis-1280x720
Κομμουνιστές με δεξιές τσέπες λέει ο λαός, εμείς τους ονομάζουμε εθνομηδενιστές που οι τελευταίοι που τους ενδιαφέρουν είναι οι συμπατριώτες τους. Την απίστευτη πρόθεσή του να παραχωρήσει τα μισθώματα από τα 15 διαμερίσματα που νοικιάζει σε “πρόσφυγες και μετανάστες” μέσω ΜΚΟ, ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μετά από ένα ακόμα ρεζιλίκι του μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, η απάντηση είναι ακόμα περισσότερο εξοργιστική. Μιλάει για πολιτικό αντιπερισπασμό η ζάπλουτη ποντικομαμή που τσεπώνει τα μαλλιοκέφαλά του για να πλουτίζουν οι ξένοι την ώρα που οι Έλληνες ψοφάνε της πείνας.
Τονίζει ότι τα ακίνητα που αποκτήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια είναι «καθαρά και φορολογούνται», και σημειώνει ότι όλα τα ποσά «θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών».
 makeleio.gr