Τρίτη, Ιουνίου 16

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ “FUNDS”!


Αν και έχουν περάσει ημέρες από το τελευταίο Eurogroup, τα –μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ- καρακόλια του Μητσοτάκη στα ΜΜΕ αποκρύπτουν επιμελώς μια απόφασή του που είναι πολύ σημαντική για μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, η Ελλάδα θα πρέπει να βάλει οριστικό τέλος στην προστασία πρώτης κατοικίας έως τις 31 Ιουλίου 2020 και να νομοθετήσει νέο πτωχευτικό κώδικα που θα προβλέπει τη δυνατότητα
για ρευστοποίηση όλων των εξασφαλίσεων (πλειστηριασμοί για όλα τα ακίνητα)!
Το οποίον σημαίνει, πως όποιος δανειολήπτης δεν πληρώσει μέχρι την 31η Ιουλίου το τοκογλυφικό «κόκκινο δάνειο» που οφείλει, από την 1η Αυγούστου θα κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να βρεθεί στο δρόμο! Μάλιστα, σκοπίμως άρχονται οι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών των Ελλήνων την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επειδή πολύς κόσμος λείπει σε άδειες κι έτσι δε θα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες του ανοσιουργήματος!  
Ε ρε γλέντια που θα κάνουν οι τράπεζες και τα “funds” των κολλητών κορακιών της φαμίλιας Μητσοτάκη, με την αδυναμία των Ελλήνων να πληρώσουν «κερατιάτικα» λεφτά στους τοκογλύφους!

 https://ethnikismos.net