Πέμπτη, Ιουνίου 18

Γ. Τράγκας: Θείος και ανιψιός επιδίδονται σε … «μεγαλόπνοα έργα» καταστροφής της οικονομίας

crashonline.gr
Ο Θείος έκαψε την εθνική οικονομία και μας οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες. Ο ανιψιός ήθελε σώνει και καλά να δώσει 50 εκατομμύρια στους εργολάβους και βασανίζει εκατομμύρια Αθηναίους, μία ολόκληρη πόλη που έχει ανάγκη από θέσεις εργασίας και τόνωση της οικονομίας και όχι από Περιπάτους.

Ο Θείος οδήγησε όλο τον πληθυσμό σε βαθύτατη ύφεση και κραυγές απόγνωσης. Ο ανιψιός που θέλει να ξεπεράσει και να αντικαταστήσει τον θείο, υποβάλλει σε μαρτύρια όλους τους κατοίκους της Αθήνας και διαλύει το εμπόριο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και οι δύο, πολιτικά ανόητοι και επικίνδυνοι. Όλες οι πολιτικές επιλογές τους έχουν να κάνουν με σπατάλες και έργα που γεννούν καχυποψίες για τη χρησιμότητά τους και ιδιαίτερα για το timing που αποφασίζεται να γίνουν. Σε μία χώρα υπερχρεωμένη, πολυπληγωμένη με ένα εκατομμύριο ανέργους, χωρίς σύστημα υγείας, με ευάλωτη άμυνα, θείος και ανιψιός, η Αγία Οικογένεια μοιράζει ένα ποταμό χρήματος για την προβολή του πρωθυπουργού και τις ανόητες ή δόλιες πράξεις του και φτιάχνει πολύχρωμα σιντριβάνια και άχρηστους μεγάλους Περιπάτους, προκειμένου ο ανιψιός να δείξει ότι μπορεί να πάρει κάποια στιγμή τη θέση του Θείου στο Μαξίμου.
Όπως λέει ο λαός, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!». Η οικογένεια Μητσοτάκη επιδίδεται, όπως εκτιμούν χιλιάδες πολίτες, σε ένα ατελείωτο φαγοπότι, διασπαθίζοντας εκατομμύρια ευρώ, που αποτελούν αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η πρωτεύουσα σε περίοδο βαθύτατης ύφεσης, δεν είχε καμία ανάγκη να κλείσει την πανεπιστημίου και να υποστεί κυκλοφοριακή ασφυξία.
Πρέπει να είναι πολύ ανόητος ο δήμαρχος της Αθήνας ή να τον πιέζουν κάποιες υποσχέσεις και συμφωνίες που έχει κάνει, για να δώσει αυτή την ώρα πράσινο φως για έργα, σε μία περιοχή που δεν μπορούν να κάνουν ούτε σεφτέ τα μαγαζιά. Δικαιολογημένα, ακόμη και οι εφημερίδες των φίλων της οικογένειας, όπως η Καθημερινή και τα Νέα, του την πέφτουν και επισημαίνουν ότι τα έκανε μαντάρα με τον Μεγάλο Περίπατο.
Συνήθως οι δήμαρχοι των Αθηνών τα έχουν καλά με τους εργολάβους, δίνοντας δουλειές για κολονάκια, πεζοδρόμια και αλλαγή λαμπτήρων. Θα μπορούσε ο δήμαρχος να φτιάξει και άλλο σιντριβάνι, προκειμένου να δροσίζονται ή να λιάζονται ή να ξαπλώνουν γύρω του, όλη την ημέρα οι μετανάστες. Ο Κωστάκης, ο ανιψιός πρωθυπουργού και γιός της αδελφής του, κατά κοινή ομολογία τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ!!!
Με δύο ή τρεις λωρίδες στην Πανεπιστημίου δεν λειτουργεί το κέντρο της Αθήνας. Όσο και αν θέλει να το παρουσιάσει η οικογένεια μεγαλόπνοο το έργο, τέτοια εποχή είναι άκαιρο, πολυέξοδο και ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο. Δυστυχώς για το φωστήρα, η Αθήνα έχει διαφορετική χωροταξία από το Καρπενήσι. Διαφορετικό πληθυσμό και ανάγκες.. Το χειρότερο για το δήμαρχο είναι ότι θα του πετάξουν πέτρες οι έμποροι των Αθηνών. Φτιάχνει έργο, χωρίς να μας πει που θα παρκάρουν οι Αθηναίοι για να πάνε στις δουλειές τους. Εκτός αν έχει μιλήσει με λευκά περιστέρια και έχει μάθει που θα ανατεθούν τα υπόγεια πάρκινγκ και πόσο θα βγάλουν από το παρκάρισμα οι φίλοι της οικογένειας.
Όλη η χώρα διαμαρτύρεται για το Lockdown του Θείου. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για τον Ιούλιο είναι μηδαμινές. Ο Κυριάκος, ο Αρχάγγελος προστάτης της υγείας μας, ο Τσιόδρας, ο Σύψας και οι μετέχοντες στο μεγάλο φαγοπότι των φαρμακοβιομηχανιών έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις ή τις κατέστησαν ανενεργές. Από τα ξενοδοχεία έως τα καταστήματα ένδυσης και από τα καφέ έως τους οίκους ανοχής, η αγωνία είναι διάχυτη. Η ανεργία είναι εμφανής. Τα Μητσοτάκεια λουκέτα είναι χιλιάδες παντού. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής παραφροσύνης. Είναι το αποτέλεσμα του πολιτικού παραλογισμού αλλά και της οικογενειακής βουλιμίας. Οι ωφέλιμες σχέσεις με Σόρος, Γκέιτς και Κινέζους απασχολούν τους Αμερικανούς και άλλους.
Κατάφεραν οι ανόητοι πολιτικοί και ορισμένα κανάλια στην Αθήνα, σε επικίνδυνες μέρες για την εθνική ακεραιότητα, να μην έχουν ουσιαστικά συμμάχους και να στηρίζονται μόνο στο Παρίσι, στον ευπαθή και κλυδωνιζόμενο Μακρόν και σε ό,τι υποστήριξη πάρουμε από τον Νετανιάχου και το Ισραήλ. Ο Μητσοτάκης είναι ασήμαντος για τη Μόσχα και την Ουάσιγκτον. Έχει ταχθεί με όλες του τις δυνάμεις, υπέρ της ανατροπής του Τραμπ και η όλη συμπεριφορά των φίλων του είναι επιθετική κατά της Αμερικανικής Διοίκησης.
Έχει στήσει μία κερδοσκοπική φάμπρικα με την οργάνωση του Σόρος και με το ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς, δηλαδή με αυτούς που επιθυμούν την ανατροπή του Τραμπ. Δηλαδή με εκείνους που έστησαν με το Πεκίνο και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας την απόκρυψη της πανδημίας αλλά και το τηλεοπτικό σκηνικό, για να προωθήσουν εμβόλια και φάρμακα.
Η Τουρκία του Ερντογάν εμφανίζεται πλέον παντοδύναμη διπλωματικά και στρατιωτικά. Επιβάλλει τις απόψεις της και προωθεί – κακά τα ψέματα – όλα τα σχέδιά της. Έχει καταρτίσει σχέδια εισβολής στην Ελλάδα. Και έχει δουλέψει πολύ μέσω των ΕΔΩ εθνοτερμιτών, τη διάλυση των αμυντικών και εθνικών μας δομών. Σε αυτό βοήθησαν τον τελευταίο καιρό οι λοιμωξιολόγοι και οι παράλογες αποφάσεις της κυβέρνησης. Ο Ερντογάν πιστεύει ότι θα καταλάβει άνευ αντίστασης όσο ελληνικό έδαφος επιθυμεί. Δεν το κρύβει, το λέει ανοιχτά. Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πολιτική σκηνή του ενισχύει την άποψη ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού υπάρχει και κενό ελέγχου στον διεθνή περίγυρο. Τον βολεύει η προεκλογική κατάσταση στην Αμερική. Τον βολεύει η κατάσταση στην υφεσιακή Ευρώπη και οι σχέσεις του με τη Γερμανία. Τον βολεύει ότι ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του είναι πιόνια των Γερμανών. Αποδεδειγμένα. Ουδέποτε έχουν διεκδικήσει τίποτα από τους Γερμανούς υπέρ της Ελλάδος.
Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι η ελληνική διοίκηση έχει διαλύσει και υπονομεύσει την ψυχολογία του ακριτικού πληθυσμού και γενικά έχει αδειάσει την ψυχή των Ελλήνων με το lockdown και τις παρενέργειές του. Θέλει να μας πάει σε παράδοση άνευ όρων και διμερείς συνομιλίες. Έχει πείσει τους διεθνείς παράγοντες ότι δικαιούται διάφορα πράγματα αλλά θα επιδιώξει περισσότερα.
Ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πάρει σωστές αποφάσεις επί δύο ημέρες. Είναι νοσηρή πολιτικά προσωπικότητα και έχει τη μεγαλύτερη αδυναμία που μπορεί να έχει άνθρωπος ή πολιτικός. Πιστεύει ότι είναι μοναδικός και δεν αναγνωρίζει ποτέ ότι έκανε λάθος. Είναι κοινός νάρκισσος, θέλει αυλοκόλακες και πιστεύει ότι είναι μεγάλος καπετάνιος. Στην πραγματικότητα είναι νοσηρός, ελλιποβαρής και επικίνδυνος. Αρκεί να διαβάσεις ή να συνθέσεις πραγματικά περιστατικά της πολιτικής ή προσωπικής του ζωής, για να καταλάβεις ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ΕΓΩ του, η προβολή του, το Ταμείο του και ο στόχος να γίνει καλύτερος από τον πατέρα του. Φυσικά όποιος παρατηρήσει τις ομιλίες του και τους μορφασμούς του, γενικά τη συμπεριφορά του, αντιλαμβάνεται πολλά.
Από παντού, από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ακούγονται κραυγές απελπισίας. Από την Ξάνθη μέχρι τη Μεσσηνία, από το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη. Μου έλεγαν από την Ξάνθη, ότι τόσο οι λοιμωξιολόγοι, όσο και τα κανάλια «έθαψαν» κάθε οικονομική δραστηριότητα της περιοχής. Μόλις είπαν οι ειδικοί που πλούτισαν και πλουτίζουν από την αγωνία των Ελλήνων, ότι βρέθηκαν μερικά περιστατικά στην Ξάνθη, τα κανάλια του «Μένουμε στο Σπίτι» έδειξαν την Ξάνθη ως περιοχή που δεν πρέπει να την πλησιάζει κανείς. Όπως στην παλιά Σπιναλόγκα. Ούτε μία κράτηση δεν υπάρχει για τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής. Ούτε ένα ευρώ δεν πέφτει στα ταμεία των καταστημάτων. Ο κόσμος αποφεύγει να πάει στην αγορά. Οι ηλίθιοι των Αθηνών – κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι – τα κατάφεραν. Έκλεισαν για τα καλά την περιοχή.