Δευτέρα, Ιουνίου 8

Του Άδωνη του φταίει... ο Πολάκης για το σκάνδαλο με τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άμισθο φίλο του






«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» για ακόμα μία φορά από τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος επιλέγει συνειδητά να μην απαντήσει στην αποκάλυψη του Documento πως ο υπουργός Επενδύσεων έδωσε παχυλούς μισθούς με αναδρομικά σε «ημετέρους».
Με λίγα λόγια, συνεργάτης του Άδωνη τοποθετήθηκε σε άμισθη θέση η οποία τελικά έγινε... έμμισθη με μικτές απολαβές 3.750 ευρώ. Αλλά η θέσπιση χρυσής αμοιβής για τον φίλο και συνεργάτη του δεν ήταν αρκετή για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φρόντισε η απόφασή του να έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Αυτό σημαίνει πως μέσα στον Ιούνιο ο Δημήτρης Χρόνης θα λάβει έξι μισθούς - και Δώρο Πάσχα-
συνολικού ύψους 24.375 ευρώ!

Τι (δεν) απάντησε ο Άδωνης

Μετά από σχετική δημοσίευση του Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έσπευσε να γράψει, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας φυσικά, πως «Δεν απαντώ διότι δεν θα απαντώ στην κάθε σου ανοησία! Ο προσφάτως καταδικασθείς για συκοφαντική δυσφήμιση κ. Πολάκης μπορεί να στείλει ερώτηση στην Βουλή και να του καταθέση τις εισηγήσεις των υπηρεσιών για το σύννομο», αναφέρει.
Προσπερνώντας το ορθογραφικό λάθος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της αριστείας, ο Άδωνης αποφεύγει χωρίς κανέναν ενδοιασμό να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Documento. Παράλληλα, βάζει στο κάδρο των πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Ίσως για ακόμα μία φορά, στο μυαλό του Αδώνιδος, να φταίει που... καπνίζει ο Πολάκης.




«Εσύ να μας πεις πότε ανέβασες ανάλογο άρθρο για τον μισθό», καταλήγει το ποστ του Άδωνη που απευθύνεται στον Κ. Βαξεβάνη. Και φυσικά η απάντηση ήρθε από χρήστη του Twitter...







https://www.documentonews.gr/