Απίστευτο...
Ο πρωθυπουργός της χώρας κυνικά οµολογεί ότι προχωρά σε κλείσιµο των ανθρακωρυχείων νωρίτερα από την προθεσµία που του έδινε η ΕΕ (2028) προς όφελος των γερµανικών εταιρειών και χωρίς καµιά µέριµνα για τους εργαζόµενους (33.000 οικογένειες σε δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη Αρκαδίας), οι οποίοι πρέπει απλώς να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. 

Μάλλον δεν έχει ξανασυµβεί πρωθυπουργός της χώρας να ....
διαβεβαιώνει το γερµανικό κοινό ότι δουλεύει προς όφελος της Γερµανίας απολύοντας εσπευσµένα Ελληνες.διαβεβαιώνει το γερµανικό κοινό ότι δουλεύει προς όφελος της Γερµανίας απολύοντας εσπευσµένα Ελληνες.

Οι Γερµανοί λοιπόν (ξανά) ξανάρχονται, για να επιβάλουν τα σχέδιά τους και να απορροφήσουν το χρήµα που θα µοιράσει η ΕΕ. 

Εχουν ήδη εξασφαλίσει το πρόθυµο ντόπιο πολιτικό προσωπικό, το οποίο είτε θα έχει µερίδιο από τα κέρδη, όπως συνέβαινε µε τη Siemens και τους εξοπλισµούς, είτε θεωρεί ότι θα εξασφαλίσει πολιτική µακροηµέρευση υπηρετώντας ένα γερµανικό δόγµα Πιουριφόι. 

Φαντάζοµαι ότι όπου να ’ναι θα εµφανιστεί και ο κ. Σόιµπλε για να δώσει συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη και ίσως να του χαϊδέψει το κεφάλι για την υπακοή του.

Α.Γεωργιάδης «Ο Μητσοτάκης θα υπογράψει οτι ζητάει ο Σοιμπλε ...

Παναγιώτης Καλαϊτζής


http://wwwaristofanis.blogspot.com/2020/06/blog-post.html#more