Τετάρτη, Ιουνίου 3

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΝΙΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ!

Μια νέα… βορειοκορεάτικη «δημοσκόπηση», που εμφανίζει την ελληνική εκδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν (Μητσοτάκης – κάθαρμα!) στα… ουράνια της δημοτικότητας, έσκασε μύτη σήμερα σε φυλλάδα του χοντρού κουμπάρου.
Πρόκειται βεβαίως για ένα ακόμα κατασκεύασμα του αρχικνίτη του Μητσοτάκη (πρώην Γ. Γ. της ΚΝΕ) Θεοδωρικάκου, ο οποίος έχει το 40% των μετοχών στην εταίρα που έστησε τη δημοσκόπηση (GPO). Μια «δημοσκόπηση» που δεν έγινε ποτέ…
Κι αυτό δε φαίνεται μόνο στα… βορειοκορεάτικα ποσοστά, αλλά καρφώνεται -«κάνει κρα»!- στις δημοφιλίες των υπουργών της κυβέρνησης.
Στην πρώτη θέση των οποίων εμφανίζεται ο… χαχαχούχας κι εξαφανισμένος –και παντελώς ακίνδυνος για τη διαδοχή Μητσοτάκη, όταν θα’ ρθει η ώρα!- Κικίλιας με 58,5%, στη δεύτερη ο… κατασκευαστής της, Θεοδωρικάκος με 56% (είναι και… σεμνός, δε βάζει τον εαυτό του πρώτο, συμβιβάζεται και με τη δεύτερη θέση, έτσι για… ξεκάρφωμα…) και τρίτος ο… Κυριάκος Πιερρακάκης με 55% – ο οποίος, προφανώς είναι της παρεούλας.
Αφελής ερώτηση: υπάρχει έστω ένα 5% των Ελλήνων που γνωρίζει ότι είναι υπουργός αυτός ο Πιερρακάκης; Κάντε μια πρόχειρη «δημοσκόπηση» ο καθένας στον κύκλο του, μ’ αυτό το ερώτημα κι αν σας απαντήσει θετικά πάνω από 5% των ερωτηθέντων, να’ ρθείτε να μας… τρυπήσετε τη μύτη!

 ethnikismos.net/